ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” το καλύτερο παιδί του χωριού!

    Ημερομηνία:

    Η είδηση του θανάτου του 44χρονου Νίκου Μπάτραλη, από το Σκιαδά Αχαΐας, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του Δήμου Ερυμάνθου.

    Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην εθνική οδό Πατρών – Τριπόλεως «111» στην περιοχή Κριθαράκια. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας τους και προσέκρουσε σε κολόνα.

     

    Ο 44χρονος ασχολείτο με αγροτικές καλλιέργειες και ήταν η χαρά της ζωής, όπως επισημαίνουν όσοι τον γνώριζαν. «Επρόκειτο για ένα αγαπητό παιδί, ένας άγγελος, θα μας λείψει» δήλωσε  ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιώργος Μπότης προσθέτοντας: «Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παιδιά του χωριού, χαμογελαστό με πηγαίο χιούμορ, καλοσυνάτο».

    Νίκος Μπάτραλης: Ποιος ήταν ο 44χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαιο στην «111»

    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο και διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αποκαλύπτουν για εμάς οι πρώην σύντροφοί μας;

    «Μια φορά κι έναν καιρό/ Λίγα λάθη πριν/ Ήμουν...

    Aλλάζει χέρια ένα από τα πιο φημισμένα καφέ – εστιατόρια της Πάτρας! Ποιος το παίρνει! Ανοίγουν νέο κατάστημα οι παλιοί ιδιοκτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Το πιο βρώμικο σημείο στην κουζίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…

    Υπάρχει ένα σημείο στην κουζίνα σας, το πιο βρώμικο...

    Η ιστορία του «εφιάλτη» όλων των οδηγών

    Στις 16 Ιουλίου του 1935 στην πόλη Οκλαχόμα στις...