Αχαϊα: Σε χαμηλούς ρυθμούς τα νέα κρούσματα- 58 οι νοσηλείες

    Ημερομηνία:

    Σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκαν χθες τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τόσο πανελλαδικά, όσο και στην Αχαΐα. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 1.358 , εκ των οποίων στην Αχαΐα εντοπίστηκαν 29, στην Αιτωλοακαρνανία 24 και στην Ηλεία δύο.

    30 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 30, ενώ ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 333 (289 είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 44 είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

    58 ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

    Την ίδια ώρα, σταθερός παραμένει ο αριθμός των νοσηλευομένων ασθενών με κορωνοϊό στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο νοσηλεύονται 23 ασθενείς στις κλινικές, ένα περιστατικό στην Παιδιατρική και δώδεκα στις ΜΕΘ Covid, ενώ στο ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» οι νοσηλείες είναι συνολικά 22, εκ των οποίων  τέσσερις στις ΜΕΘ κορωνοϊού.

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ

    Εξ άλλου συνεχίστηκαν και χθες οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι. Στο Επιμελητήριο Αχαΐας έγιναν 301 τεστ και βρέθηκαν 13 θετικά.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Taylor Swift και ο Travis Kelce αρραβωνιάστηκαν! – Δείτε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι

    Η Taylor Swift και ο Travis Kelce αρραβωνιάστηκαν επίσημα. Το...

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...