ΑΧΑΪΑ: Στον Μητροπολίτη Αιγιαλείας ο Ιάσων Φωτήλας

    Ημερομηνία:

    Επ’ αφορμή των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου επισκέφθηκε τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Ιερώνυμο, ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αξιότιμος κ. Ιάσων Φωτήλας, προκειμένου να εκφράσει τις θερμές εόρτιες ευχές του εν όψει των αγίων Χριστουγέννων και της ενάρξεως του νέου ενιαυτού της χρηστότητος του Κυρίου, προσφέροντας ταυτοχρόνως ένα γενναιόδωρο χρηματικό ποσό υπέρ των Φιλανθρωπικών Δομών της Ιεράς Μητροπόλεως.

    Ως εκ τούτου, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Ιερώνυμος με ιδιαίτερη τιμή και ευγνωμοσύνη εκφράζει τις ολόθυμες ευχαριστίες του προς τον Αξιότιμο κ. Ιάσονα Φωτήλα για το εμπράκτως εκδηλωθέν ενδιαφέρον και την πολύτιμη αρωγή αυτού, διότι μέσω της δωρεάς του συνέβαλε στην ενίσχυση των καταβαλλομένων προσπαθειών με σκοπό την εξακολούθηση του επιτελουμένου φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας για την εξασφάλιση των πολύτιμων αγαθών της υγείας και της αξιοπρεπούς διαβιώσεως των συνανθρώπων μας.

    Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων εύχεται ο Δωρεοδότης παντός αγαθού Ιησούς Χριστός, διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου, να επιδαψιλεύει στον κ. Φωτήλα και την οικογένειά του πλούσια τη Χάρη και την Ευλογία Αυτού, χαρίζοντας υγεία, ευημερία και παντοειδή πρόοδο.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αποκαλύπτουν για εμάς οι πρώην σύντροφοί μας;

    «Μια φορά κι έναν καιρό/ Λίγα λάθη πριν/ Ήμουν...

    Aλλάζει χέρια ένα από τα πιο φημισμένα καφέ – εστιατόρια της Πάτρας! Ποιος το παίρνει! Ανοίγουν νέο κατάστημα οι παλιοί ιδιοκτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Το πιο βρώμικο σημείο στην κουζίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…

    Υπάρχει ένα σημείο στην κουζίνα σας, το πιο βρώμικο...

    Η ιστορία του «εφιάλτη» όλων των οδηγών

    Στις 16 Ιουλίου του 1935 στην πόλη Οκλαχόμα στις...