ΑΧΑΪΑ: Συνάντηση Αντώνη Κουνάβη με τον υφυπουργό Β. Σπανάκη

    Ημερομηνία:

    Τον υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη υποδέχθηκε  την Κυριακή στην  Πάτρα ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας και υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας ως επικεφαλής της παράταξης «Επιμελητήριο για Όλους» Αντώνης Κουνάβης. 

    Ο κ. Σπανάκης συμμετείχε στην εκδήλωση της Ένωσης Ακινήτων Αχαΐας και της ΠΟΜΙΔΑ,  στο πλαίσιο του Forum, όπου τέθηκαν στο επίκεντρο τα αιτήματα της ιδιοκτησίας που αφορούν ιδιώτες και επιχειρήσεις και μάλιστα ανέλαβε την  δέσμευση για ικανοποίηση του πάγιου αιτήματος  των Ιδιοκτητών Ακινήτων, να διακόπτεται αυτόματα η χρέωση δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού στα κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, χωρίς υποχρέωση του ιδιοκτήτη να υποβάλει τη σχετική δήλωση στον ΔΕΔΔΗΕ.

    «Θέλουμε τη στήριξή σας γιατί η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας έχει οφέλη στην οικονομία» ανέφερε ο κ. Κουνάβης στον Υφυπουργό Εσωτερικών αναγνωρίζοντας τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση αλλά και ο ίδιος στο χαρτοφυλάκιο του.

    Παράλληλα ο κ. Κουνάβης ενημέρωσε τον κ. Σπανάκη για τις επιμελητηριακές εκλογές του Δεκεμβρίου και ο υφυπουργός Εσωτερικών, ευχήθηκε καλή  επιτυχία στον αγώνα του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Ζάκερμπεργκ επενδύει $15 δισ. στον άνθρωπο-κλειδί της Scale AI – Ποιος είναι ο Alexandr Wang

    Μπορεί το όνομα Alexandr Wang να μην είναι ακόμα ευρέως γνωστό,...

    Έρευνα ΠΟΥ: Η μοναξιά πλήττει τα έφηβα κορίτσια περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%ac-%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%84%cf%84%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%ad%cf%86%ce%b7%ce%b2%ce%b1-%ce%ba/

    ΠΑΤΡΑ: Άλλαξε όψη το Δημοτικό Θερινό Θέατρο

    Άλλαξε όψη το Δημοτικό Θερινό Θέατρο της οδού Ρίτσου...

    Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα 8 οχημάτων – 5 τραυματίες

    Οκτώ αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τροχαίο, λίγο πριν τις 10:00...