ΑΧΑΪΑ: Συνάντηση του Πέτρου Ψωμά με τον Σπύρο Μυλωνά

    Ημερομηνία:

    Εκτενή συζήτηση είχε ο Δήμαρχος Κάτω Αχαΐας με τον επικεφαλή του σπιραλ, Πέτρο Ψωμά. Όλα όσα συζήτησαν στην ακόλουθη ανακοίνωση:

     

    Τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά επισκέφθηκε ο Πέτρος Ψωμάς, επί κεφαλής της δημοτικής παράταξης «σπιράλ» στο Δήμο Πατρέων. Μυλωνάς και Ψωμάς είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το ρόλο, τα περιθώρια και τις δυσκολίες της τοπικής αυτοδιοίκησης με βάση τις εμπειρίες τους από τους δύο Δήμους ενώ επίσης αναφέρθηκαν σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος των Δήμων Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας, όπως είναι η διαχείριση των νερών του φράγματος Πείρου.
    Παράλληλα η συζήτηση επεκτάθηκε σε προβλήματα που αγγίζουν τους δύο όμορους Δήμους αφού προβλήματα όπως, για παράδειγμα, η διάβρωση των ακτών ή ο αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου, διατηρούν διαδημοτικό χαρακτήρα.
    Τον Πέτρο Ψωμά συνόδευε η συνεργάτιδά του και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας στο «σπιράλ» Ευαγγελία Βαβαρούτα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    6 άγνωστες χρήσεις της ταμπλέτας πλυντηρίου στην καθαριότητα της κουζίνας μας

    Αυτό που με σιγουριά όλοι γνωρίζουμε, είναι ότι οι ταμπλέτες...

    Αίγυπτος: Πώς χτίστηκαν οι Πυραμίδες – Ίσως βρέθηκε η απάντηση στον γρίφο αιώνων

    Ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκαν οι πυραμίδες της...

    Επεξεργασμένα τρόφιμα: τα 4 σημεία-κλειδιά στις ετικέτες

    Ας υποθέσουμε ότι αποφασίσαμε να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας...