ΑΧΑΪΑ – ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί ακούγονται για το ψηφοδέλτιο

    Ημερομηνία:

    Στο ψηφοδέλτιο θα ενταχθούν έξι άνδρες και έξι γυναίκες. Όπως όλα δείχνουν, στις επικείμενες εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα είναι υποψήφιος στην Αχαϊα, αδειάζοντας έτσι μια θέση στο ψηφοδέλτιο, για το οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον.
    Εκτός από τους νυν βουλευτές Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου, δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι υποψηφιότητες των Γιώργου Κυριακόπουλου και Ανδρέα Παναγιωτόπουλου. Πολύ πιθανή, αν όχι σίγουρη, θεωρείται και η ένταξη του Γιώργου Ρώρου στο ψηφοδέλτιο, όπως και του Νίκου Κοτρωνιά.
    Βέβαιες θεωρούνται και οι υποψηφιότητες των Ελένης Αδαμοπούλου, Μαργαρίτας Καραγιώργου, Γιώτας Παναγοπούλου και Αγγελικής Τσονάκα.

    Επίσης, ακούγονται τα ονόματα των Θέμη Μπάκα, Κώστα Κακαβά, Τάκη Γεωργακόπουλου και Μαρίας Στέφου.
    Αντιθέτως, δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι οι Ανδρέας Ριζούλης και Κώστας Σπαρτινός.

    Το ενδιαφέρον του για το ψηφοδέλτιο έχει αποσύρει ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας Μιχάλης Σιδηρόπουλος, αφότου πήρε τη θέση του Απόστολου Κατσιφάρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

    Ως εκ τούτου, δεν αναμένονται εκπλήξεις και σε γενικές γραμμές η σύνθεση του ψηφοδελτίου θα κινηθεί γύρω από το προαναφερόμενο πλαίσιο.

    Φλίγκος

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...