ΑΧΑΪΑ: Θλίψη για ιδιαίτερα αξιαγάπητη καθηγήτρια που “έφυγε” στον ύπνο της – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Στον ύπνο της, «έφυγε» χθες τα ξημερώματα από τη ζωή η συνταξιούχος εκπαιδευτικός με καταγωγή από τον Λαγανά Πηνείας, Σία Γεωργοπούλου, αδελφή του δικηγόρου Μπάμπη Γεωργόπουλου.
    Η Σία Γεωργοπούλου, «έφυγε» στα 70 της χρόνια, «προδομένη» από την καρδιά της στο εξοχικό της οικογένειας στην περιοχή του Αιγίου. Πριν συνταξιοδοτηθεί ήταν εκπαιδευτικός σε σχολεία της Αθήνας και επί σειρά ετών διευθύντρια σε δημοτικά σχολεία του Περιστερίου. Διακρίνονταν για την καλοσύνη και την αγάπη της για τα παιδιά.

    Τα τελευταία χρόνια διέμενε στο Λευκάσιο Καλαβρύτων, απ’ όπου και κατάγεται ο σύζυγός της. Αν και είχε φύγει πολλά χρόνια από την Ηλεία, πάντα ενδιαφέρονταν για το χωριό της, τον Λαγανά διατηρώντας δεσμούς. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα το πρωί στο Λευκάσιο.

    ΑΧΑΪΑ: Θλίψη για ιδιαίτερα αξιαγάπητη καθηγήτρια που "έφυγε" στον ύπνο της - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ένας ονειρεμένος γάμος στην Ύδρα με νυφικό Oscar de la Renta

    Οοίκος Oscar de la Renta, γνωστός για τις πολυτελείς, ρομαντικές...

    Οι Deep Purple έρχονται για μια συναυλία στην Ελλάδα – Πότε ξεκινά η προπώληση

    Στην Ελλάδα έρχονται οι Deep Purple μέσα στο 2026 για μια συναυλία στο ΟΑΚΑ. Μέσα...

    Μουντιαλ 2026: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση και τα play off της Ευρωπαϊκής Ζώνης

    Μετά τη ολοκλήρωση των προκριματικών της Ευρωπαϊκής Ζώνης, συμπληρώθηκε...

    Πάτρα – Τροχαίο σοκ στα Βραχνέϊκα! Φορτηγό με 2 ΙΧ – φωτό

    Τροχαίο με το καλημέρα στα Βραχνέϊκα στην παλιά εθνική...