ΑΧΑΪΑ: Θρήνος για τον Σπύρο Πρώιμο

Ημερομηνία:

Θλίψη σκόρπισε σε Πάτρα και Αίγιο ο θάνατος του Σπύρου Πρώιµου, σε ηλικία 66 ετών. Ήταν ένας άνθρωπος «έξω καρδιά», που είχε αφήσει το στίγµα του ως υπάλληλος στο ΙΚΑ της Γούναρη επί σειρά ετών, αλλά και σε όλες τις παρέες, καθώς ήταν η «ψυχή» τους µε το χιούµορ και την κοινωνικότητά του.

PHILOXENIA

Έδωσε γενναία µάχη µε την ασθένειά του εδώ και έναν χρόνο, έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα που πορεύτηκε επί σειρά ετών, τη Λεµονιά, τα παιδιά τους, Μάριο και Κατερίνα, καθώς και τους στενούς συγγενείς. Η κηδεία του θα τελεστεί σήµερα, στις 11 π.µ., από τον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Τράπεζας Αιγίου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η ΑΑΔΕ ανοίγει ξανά φακέλους με ελέγχους σε τραπεζικές καταθέσεις, αδήλωτα εισοδήματα, ΦΠΑ και ακίνητα: Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Χιλιάδες φορολογικούς φακέλους ανοίγει ξανά η ΑΑΔΕ, βάζοντας στο μικροσκόπιο τραπεζικές...

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχεται νέο κύμα προστίμων

Στη «μάχη» κατά των ανασφάλιστων οχημάτων και των απλήρωτων τελών κυκλοφορίας...

Φραντσέσκα Τόκα: Η Ιταλίδα «νύφη» της Eurovision ποζάρει με μπικίνι και… ολόγυμνη στην μπανιέρα της

Μια σειρά από φωτογραφίες που δύσκολα θ' αφήσουν κάποιον......