ΑΧΑΪΑ: Τι εξετάζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο του Αράξου

    Ημερομηνία:

    Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες της φωτιάς που εκδηλώθηκε το Σάββατο, εντός του στρατιωτικού αεροδρομίου της 116 Πτέρυγας Μάχης του Αράξου, στη Δυτική Αχαΐα. Την προανάκριση έχουν αναλάβει οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολεμικής Αεροπορίας και από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αποκλείονται τα σενάρια του εμπρησμού ή της δολιοφθοράς.

    Η φωτιά που έγινε αντιληπτή κοντά στο χώρο της περίφραξης του αεροδρομίου, από αγρότη ο οποίος και ενημέρωσε την Πυροσβεστική, φαίνεται πως δεν μπήκε από ανθρώπινο χέρι. Εκείνο που ερευνάται διεξοδικά με βάση την εικόνα που κατεγράφη κατά την αυτοψία στο χώρο του συμβάντος, από τα αρμόδια όργανα της 116 ΠΜ και της Πολεμικής Αεροπορίας, είναι η φωτιά να προκλήθηκε από σπινθήρα(!) που προήλθε από βραχυκύκλωμα σε ηλεκτροφόρα καλώδια. 

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κοινή δήλωση Μητσοτάκη – Ζελένσκι για ειρήνη, ασφάλεια και ενεργειακή συνεργασία – Τα επτά σημεία της συμφωνίας Ελλάδας – Ουκρανίας

    Στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη – Ζελένσκι στο Μέγαρο Μαξίμουβρέθηκαν η ενίσχυση της...

    Κρέατα: Γιατί αυξάνονται οι τιμές σε μοσχάρι, αρνί και χοιρινό

    Τι μοσχάρι, τι… χαβιάρι λένε πλέον αρκετοί καταναλωτές, θέλοντας με...

    Νίκος Πολυδερόπουλος για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του: “Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Αναμένω”

    Ευτυχισμένος με το νέο κεφάλαιο που ετοιμάζεται να ανοίξει...