ΑΧΑΪΑ: Τι θα ισχύει από τις 6 το πρωί της Παρασκευής

    Ημερομηνία:

    Άρση των αυστηρών περιορισμών που προέβλεπε το mini lockdown των τελευταίων δυο εβδομάδων στην Αχαϊα αφού στον υγειονομικό χάρτη ο νομός από το “κόκκινο” πέρασε στο πορτοκαλί.

    Έτσι παύει η ισχύς των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας από τη 1 τα ξημερώματα μέχρι τις 6 το πρωί.

    Παράλληλα θα επιτραπεί και πάλι η διεξαγωγή εκδηλώσεων και η συγκέντρωση άνω των 9 ατόμων τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε δημόσιους χώρους, ενώ παράλληλα θα επιτρέπεται η μουσική σε όλα τα καταστήματα εστίασης.

    Επίσης ανοίγουν και πάλι μια σειρά από δραστηριότητες όπως οι οικοδομικές εργασίες και η τέλεση θρησκευτικών λειτουργιών.

    Για τη μετάβαση από το “κόκκινο” στο “πορτοκαλί”, καθοριστικός παράγοντας ήταν η βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας της περιοχής.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο δείκτης θετικότητας, ο οποίος στις αρχές του μήνα, οπότε και επιβλήθηκαν τα μέτρα βρισκόταν στο 3,57%, ενώ πλέον βρίσκεται στο 2,23%.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Aχαϊα: Εστησαν μπλόκο στου “Κουρλαμπά” – φωτο

    Στις κινητοποιήσεις των αγροτών και η Ερυμάνθεια. Με μπλόκο...

    Αγρότες Ηλείας: Κλειστός ο κόμβος Πύργου – Συνεχίζουν τα μπλόκα μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους

    Κλειστός παραμένει ο κόμβος Πύργου, που οδηγεί τόσο στον αυτοκινητόδρομο Πατρών...

    Στην Πάτρα σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης

    Ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης, θα απευθύνει...