ΑΧΑΪΑ: Την έψαχναν ο σύζυγος και η ΕΛ.ΑΣ. και είχε κρυφτεί…. στην ντουλάπα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

    Ημερομηνία:

    Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε την Πέμπτη σε περιοχή της Αχαΐας, όταν ένας άνδρας επικοινώνησε με την Αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνιση της συζύγου του.

    Όπως ήταν φυσικό άμεσα ξεκίνησαν έρευνες με προσανατολισμό των αστυνομικών σε σημεία όπου σύμφωνα με το σύζυγο θα μπορούσε να έχει πάει η γυναίκα του.

    Όμως ύστερα από τρεις και πλέον ώρες ερευνών οι αναζητήσεις σταμάτησαν αφού όπως πληροφορήθηκαν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. η 48χρονη εντοπίστηκε μέσα σε μία ντουλάπα του σπιτιού!

    Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό γιατί βρέθηκε εκεί, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την κινητοποίηση των οκείων της και του συζύγου της.

    Πάντως για την υπόθεση δεν σχηματίστηκε δικογραφία από τις Αρχές, αφού εκτιμήθηκε πως πρόκειται για ένα οικογενειακό θέμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Aποχαιρετιστήρια ομιλία του στη Βουλή – «Αποχωρώ υπερήφανα»

    Την τελευταία του ομιλία, από το βήμα της Ολομέλειας...

    Επιμελητήριο Αχαΐας: «Ο κ. Ποταμίτης υπονομεύει τη συνεργασία Περιφέρειας – Επιμελητηρίου για την κρουαζιέρα»

    Σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής: Σε συνέχεια...

    Πάτρα: Έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Παρασκευή

    Έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη...

    Ιόνιο: Το υπεράκτιο οικόπεδο «Μπλοκ 2» εισέρχεται στη 2η φάση ερευνών για υδρογονάνθρακες

    Επίσημη γνωστοποίηση για τη συνέχιση των ερευνητικών εργασιών στην...