ΑΧΑΪΑ: Υποψήφια με τον Σπύρο Μυλωνά η Κέλλυ Καραγιάννη

    Ημερομηνία:

    Εγραψε η Κέλλυ Καραγιάννη, γνωστή ερμηνεύτρια στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού:

    Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους εκφράζουν τη στήριξη και την εκτίμηση τους στο πρόσωπο μου. Δεσμευομαι να σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας και να πραγματώσω τις προσδοκίες σας, με στόχο τη πρόοδο του τόπου μας.
    Θα ήθελα, επίσης, να καλέσω τους συνδημότες μου σε καθολική συμμετοχή στις εκλογές, επιλέγοντας για δήμαρχο τον Σπυρος Μυλωνας, την μόνη δίκαια επιλογη που μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικα τον τόπο μας.
    Εύχομαι σε όλους ο χρόνος να φέρει σοφία, γνώση και σύνεση ώστε το αύριο να είναι καλύτερο για όλους μας!
    Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "opaμa Cmv ΔυικάΑχμίαι Σπύρος N. Μυλωνάς ΚΕΛΛΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για To Δήμο Δυτικής Αχαϊας Δημοτικής Ενότητας Λαρισσού kellykaragianne@gmail.com 6907308690"

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ακρίβεια: “Βραχνάς” για τους γονείς η αγορά σχολικών ειδών

    Λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το κουδούνι στα σχολεία ο...

    Nίκος Πολυδερόπουλος: Με μια μπύρα στο χέρι

    Ο Πατρινός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος συνεχίζει να απολαμβάνει τις...

    Το flamis.gr ευχαριστεί για το ρεκόρ επισκεψιμότητας – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Το flamis.gr ευχαριστεί τους χιλιάδες αναγνώστες του. Περίπου 180.000...