Αχιλλέας Μπέος: Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του για τη χυδαία επίθεση σε δημοσιογράφους

    Ημερομηνία:

    Αυτεπάγγελτη προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελία Βόλου σε βάρος του δημάρχου της πόλης, Αχιλλέα Μπέου, για το αδίκημα της διέγερσης διάπραξης εγκλημάτων, έπειτα από την χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε προς τους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

    Συγκεκριμένα, επιτέθηκε στην δημοσιογράφο Κατερίνα Τασσοπούλου και στον Δημήτρη Καρεκλίδη, που όπως είπε «δυσφημούν τον τόπο, που επανήλθε στην κανονικότητα», σύμφωνα με το gegonota.news.

    «Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε και για να μην χαλάτε το σάλιο σας να τους ρίχνετε αυγά και γιαούρτια. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το» ανέφερε και ισχυρίστηκε πως «για μένα κανονικότητα είναι όταν κλείνει το νερό στις 11 το βράδυ. Σε άλλες χώρες που υπάρχει ξηρασία ή πρόβλημα υδροδότησης, κάνουν μείωση νερού. Όταν έχεις ροή 18 ώρες, δεν υπάρχει πρόβλημα», υποστήριξε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε εσώρουχο; – Τι ισχύει για άντρες και γυναίκες

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, το κάθε πότε πρέπει να αλλάζετε...

    Πού σημειώνονται οι περισσότεροι σεισμοί, τι τους προκαλεί και όσα πρέπει να γνωρίζουμε

    Οι σεισμοί μπορούν να είναι τόσο τρομερά καταστροφικοί, που είναι...

    Πάτρα: Θρήνος για την Ανδρομάχη Μπάλλα – Βασατη

    ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΜΠΑΛΛΑ – ΒΑΣΑΤΗ (ΕΤΩΝ 52) ΘΑΝΟΥΣΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10...

    Τα προβλήματα στη συμπεριφορά των παιδιών που δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάμε ή να αγνοούμε

    Κάθε ηλικιακό στάδιο ενός παιδιού συνοδεύεται από τις δικές...