Αχιλλέας Μπέος σε Φαίη Μαυραγάνη: «Η Ελλάδα βογκάει κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη;»

Ημερομηνία:

“Ξέρετε ότι είναι τρομερό αυτό το πράγμα” είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

PHILOXENIA

Για τη δραματική κατάσταση στον Βόλο με τα νεκρά ψάρια κλήθηκε να μιλήσει ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή «Καλημέρα» με τη Φαίη Μαυραγάνη στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο, ο δήμαρχος Βόλου δεν παρέλειψε να κάνει μία τοποθέτηση για τη σκαλέτα της εκπομπής, αφού λίγο νωρίτερα είχε προβληθεί σχετικό ρεπορτάζ από τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ στην Κρήτη.

«Έχετε χρόνο; Γιατί για εμένα είναι σημαντικός ο Βόλος, αλλά να κάνω κι εγώ μία τοποθέτηση ως πολίτης για τη συζήτηση που είχατε πριν. Ένα λεπτό αν υπάρχει χρόνος. Η Ελλάδα, ο κόσμος, η κοινωνία βογκάει κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη; Ξέρετε ότι είναι τρομερό αυτό το πράγμα. Δεν σας κάνω κριτική για αυτό προς Θεού, δική σας είναι η εκπομπή. Γνωρίζω ότι είστε μία έγκριτη δημοσιογράφος κι η εκπομπή σας είναι πολύ σημαντική» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

Η Φαίη Μαυραγάνη απάντησε ότι στην εκπομπή έχουν προβληθεί διάφορα άλλα θέματα μέχρι τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη κι ότι αφορά τον κόσμο γιατί είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: “Εφυγε νωρίς” η Φέφη Παναγιωτοπούλου

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας ΦΕΦΗ ΤΟΛΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΤΩΝ 58) Θανούσα κηδεύουμε την...

Χριστίνα Αλεξοπούλου στη Βουλή: Περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα, μεγαλύτερες ευκαιρίες για την Αχαΐα

   Στη σημασία της συνεχούς προσέλκυσης επενδύσεων που δημιουργούν πραγματική...

Δυτ. Ελλάδα: Δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο με μηχανάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην συμβολή...

Πάτρα: “Εφυγε” από τη ζωή “πορτιέρο” της Παναχαϊκής – φωτο

Θλίψη στην Πάτρα και βαρύ πένθος στην οικογένεια της...