Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν εφημέρευε 36 ώρες η γιατρός που είχε τροχαίο ατύχημα στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Στο ατύχημα που σημειώθηκε στην Πάτρα με θύμα γιατρό του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Η γιατρός που οδηγούσε το αυτοκίνητό της τραυματίστηκε σε φυλασσόμενη διάβαση του τρένου στην οδό Ανθείας και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και σε σταθερή κατάσταση στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου.

    Συγκεκριμένα έγραψε: «Ως προς το ατύχημα με την γιατρό του ΕΣΥ στην Πάτρα, σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε. Σεβόμενος την κατάστασή της και αφού της ευχηθώ περαστικά, δεν θα υπεισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Συστήνω σε όλους να είναι προσεκτικοί όταν οδηγούν και ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ για την προσφορά τους σε αυτό. Το ΕΣΥ ανήκει σε όλους μας και δεν πρέπει να πλήττουμε την αξιοπιστία και την εικόνα του, για εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπών. Η εμπιστοσύνη του κόσμου σε αυτό, είναι κρίσιμη παράμετρος της Δημόσιας Υγείας».

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δεν πάει ο νους σας ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νεαρός της φωτογραφίας

    Ο νεαρός κύριος της φωτογραφίας που πόζαρε με τη...

    «Ατάλαντος, απαίσιος, κόπανος»: Ο Τραμπ… έλουσε με ύβρεις τον Μπρους Σπρίνγκστιν, που αποκάλεσε την αμερικανική κυβέρνηση «διεφθαρμένη και ύπουλη»

    Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σήμερα υβριστική επίθεση κατά του Μπρους Σπρίνγκστιν, αποκαλώντας τον...

    Διαδικτυακές αγορές: Πώς αγοράζουν ηλεκτρονικά οι Έλληνες

    Τις τάσεις που επικρατούν στις διαδικτυακές αγορές καταγράφει η...