Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω αρχίσει να λυπάμαι τον ΣΥΡΙΖΑ, η έλλειψη αντιπολίτευσης μας βλάπτει

Ημερομηνία:

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 5», ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την κατάσταση στην αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι η έλλειψη αντιπολίτευσης δημιουργεί πολιτική ανωμαλία και βλάπτει τη δημοκρατία. Σχολίασε ότι δεν έχει προτίμηση στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ανέφερε πως η κατάσταση είναι εκτός φαντασίας, προσθέτοντας ότι έχει αρχίσει να λυπάται το κόμμα.

PHILOXENIA

Αναφορικά με το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), παραδέχθηκε ότι υπάρχουν ελλείψεις σε προσωπικό, ωστόσο δήλωσε ότι έχουν ληφθεί μέτρα για την αντιμετώπισή τους, όπως η αύξηση των κινήτρων για τους γιατρούς που υπηρετούν σε άγονες γραμμές. Υποστήριξε πως το ιατρικό προσωπικό είναι περισσότερο από ποτέ και διαβεβαίωσε πως το ΕΣΥ δεν καταρρέει, χαρακτηρίζοντας την αντίθετη άποψη ψευδή. Σχετικά με τις αυξήσεις στους γιατρούς, υπογράμμισε πως αυτές θα είναι εντός των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε επίσης στο προσωπικό του όραμα για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, τα οποία αποτελούν στοίχημα για τον ίδιο. Δεσμεύθηκε ότι έως το 2025 θα έχουν πραγματοποιηθεί 25.000 χειρουργεία, με στόχο τη μείωση των χρόνων αναμονής. Τέλος, σημείωσε ότι οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες στηρίζονται στις δημοσιονομικές δυνατότητες, προειδοποιώντας ότι οι βελτιώσεις στην οικονομία δεν σημαίνουν απεριόριστες δυνατότητες για δαπάνες.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δυτική Ελλάδα: Σφοδρή σύγκρουση 2 ΙΧ – φωτο

Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές σημειώθηκε το απόγευμα της...

Αχαΐα: Νέα μεγάλα “χτυπήματα” από “μαϊμού” υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ – Χάνονται περιουσίες δεκάδων χιλιάδων ευρώ!

Νέες υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων καταγράφηκαν στην Αχαΐα, με τους...

500.000 ταμειακές στο «μάτι» της Εφορίας: Κλείνει η «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα

Σχεδόν μισό εκατομμύριο ταμειακές μηχανές και POS έχουν πλέον...

Champions League – Opta: Οι πιθανότητες, τα φαβορί, η Παρί Σεν Ζερμέν και η ΑΕΚ

Ο υπερυπολογιστής της -βρετανικής εταιρείας αναλύσεων-Opta δημοσίευσε (4/9) τις πρώτες του...