Άδωνις Γεωργιάδης κατά Χρήστου Σπίρτζη on air για τον βιασμό της 12χρονης: Είσαι τρισάθλιος, αρχιψεύταρος

    Ημερομηνία:

    Την σφοδρή αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη, ότι θα έπρεπε να είχαν δοθεί από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την Αστυνομία ονόματα για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης αφήνοντας υπονοούμενα για απόπειρα συγκάλυψης και κατηγορώντας την αστυνομία για ολιγωρία 1,5 μηνός.

    «Ο Χρήστος Σπίρτζης θα ντρέπεται για όλη του τη ζωή» για τις δηλώσεις του αυτές σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ το «πιο άθλιο και βρωμερό κόμμα».

    Όπως εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυηξης «αν ο Τάκης Θεοδωρικάκος έβγαζε έστω και ένα όνομα θα διέπραττε αδίκημα». «Και αυτό το γνωρίζει ο άθλιος συκοφάντης, ο τρισάθλιος, ο αρχιψεύταρος» συνέχισε για τον Χρήστο Σπίρτζη ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    «Κάνεις κριτική για να πάρεις ψήφους σε ένα παιδάκι και είσα και πατέρας» συνέχισε οργισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Χρήστο Σπίρτζη να επιμένει στη θέση του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθη 53χρονος στα Χανιά που παρίστανε τον ιερέα και τον αστυνομικό – Τον πρόδωσαν οι καταγγελίες για κλοπές σε εκκλησίες

    Στη σύλληψη ενός 53χρονου προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Κισσάμου στον...

    Αμερικανίδα τενίστρια που διεκδικεί τη θέση της στο US Open, κάνει καριέρα στο OnlyFans – «Είναι τα πιο εύκολα λεφτά που έχω βγάλει»

    Η Αμερικανίδα τενίστρια Σάκια Βίκερι προσπαθεί να προκριθεί στο κεντρικό ταμπλό...

    Frank Caprio: Πέθανε ο πιο «ανθρώπινος» δικαστής της Αμερικής – Ποιος ήταν ο θρυλικός πρωταγωνιστής του Providence

    Ένα μεγάλο κενό άφησε πίσω του ο Frank Caprio, ο δικαστής του Ρόουντ...