Αφροδίτη Μάνου: Η επίθεση στον Γιώργο Καπουτζίδη – «Τι λες βρε αχάριστο μαλ… που όλη η Ελλάδα σε αγκάλιασε;»

    Ημερομηνία:

    Η Αφροδίτη Μάνου προχώρησε σε μια ανάρτηση – ξέσπασμα εναντίον του Γιώργου Καπουτζίδη, αφού διάβασε απόσπασμα από τη συνέντευξή του στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου.

    Η τραγουδίστρια και στιχουργός αναδημοσίευσε ένα άρθρο με την ατάκα του ηθοποιού: «Και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, αν είσαι ομοφυλόφιλος, σε έχουν πιο κάτω από δολοφόνο».

    Μέσα από το προφίλ της στο Twitter, η Αφροδίτη Μάνου έβρισε τον Γιώργο Καπουτζίδη, αποκαλώντας τον, μεταξύ άλλων, «αχάριστο».

    Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Τι λες βρε αχάριστο, μαλακι…ο, που σ’ αγκάλιασε όλη η Ελλάδα, σε χάρηκε, αναγνώρισε τη δουλειά σου και σ’ έκανε πλούσιο; Τι πας να κάνεις και θες να προκαλέσεις τον πιο ανεκτικό και ανοιχτόκαρδο λαό και να τον εξαναγκάσεις σε μίσος;

    ΓΙΑΤΙ;». 

    Η ανάρτησή της στο Twitter

    afrodiit225

    Τι είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης

    Ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε για τις συζητήσεις στη Βουλή αλλά και τις τοποθετήσεις σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Σε μια αναφορά που έκανε σχετικά με την αντιμετώπιση που έχουν οι ομοφυλόφιλοι από την κοινωνία, είπε μεταξύ άλλων, πως: «Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, από τη στιγμή που είσαι ομοφυλόφιλος σε έχουν πιο κάτω από έναν δολοφόνο, έναν βιαστή. Καταλαβαίνετε ποια ήταν η αφετηρία μας, ποια σκέψη πρέπει να ξεριζώσουμε;».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δασμοί Τραμπ: Γιατί τρομάζουν τους καταναλωτές

    Όλο και πιο ανήσυχοι είναι οι αμερικανοί καταναλωτές ενόψει...

    Νεκρός φαντάρος στη Θεσσαλονίκη – Τον βρήκαν οι γονείς του

    Βαρύ πένθος στον Στρατό Ξηράς, όπου μετά τον προχθεσινό...

    Τι θα γίνει αν οι ΗΠΑ εγκαταλείψουν την Ουκρανία – Μπορεί η Ευρώπη να αντικαταστήσει όλα όσα παρέχουν

    Η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στο Λονδίνο, με τη συμμετοχή...

    Ισραήλ: Ποιος είναι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στη Χάιφα

    Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (3/3) στην πόλη...
    Best Shop