«After Dark» αποκαλύψεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου

    Ημερομηνία:

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα μιλήσει για τον νέο της έρωτα με τον γοητευτικό ηθοποιό Γιώργο Γεροντιδάκη μόνο στον Θέμη ΓεωργαντάΠρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει η βραδινή εκπομπή του Open «After Dark» με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά και μάλιστα οι πρώτοι καλεσμένοι είναι «φωτιά και λάβρα», μια και πρόκειται για δύο πολυσυζητημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου.

    papadimitriou151142

    Η πρεμιέρα θα γίνει αρχές Δεκεμβρίου, στη late night ζώνη του καναλιού, και πολύ νωρίτερα σε σχέση με πέρσι, που έγινε τον Μάιο. Αυτό είναι πολύ θετικό για το κανάλι, που έχει να παρουσιάσει στην αγορά καινούργιο πρόγραμμα. Οι πρώτοι καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά, λοιπόν, θα είναι ο φρεσκοχωρισμένος ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης αλλά και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι οποίοι, όπως είναι αναμενόμενο, θα μιλήσουν για τις προσωπικές τους ζωές, που έχουν απασχολήσει αρκετά τα τηλεοπτικά μέσα το τελευταίο διάστημα.

    GLEARNET

    papadimitriou151141

    Ο μεν πρώτος για το διαζύγιό του από τη Μαρία Κορινθίου, η δε δεύτερη για τη σχέση της με τον μικρότερο σε ηλικία ηθοποιό Γιώργο Γεροντιδάκη. Στόχος του παρουσιαστή για τους επόμενους καλεσμένους της εκπομπής του είναι πρόσωπα του καναλιού, δηλαδή η Ελένη Τσολάκη και ο Πέτρος Κουσουλός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΘΡΗΝΟΣ: “Εφυγε” στα 50 γιατρός με σημαντικό έργο

    Με θλίψη αποχαιρετά η ιατρική κοινότητα της Ηλείας και...

    Κοσμοσυρροή στο σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αχαΐας, στο Αίγιο, για το ελαιόλαδο

    Μεγάλη ήταν η προσέλευση στο σεμινάριο για ελαιοπαραγωγούς, που...

    Η Πατρινή Αναστασία Τσαλαµιδά σταμάτησε την απεργία πείνας

    Μετά από έξι ηµέρες αποχής από το φαγητό, η...

    Golden State Killer: Σκορπούσε τον τρόμο επί 40 χρόνια στην Καλιφόρνια

    Το 2018 συνελήφθη ο “Golden State Killer”, ο οποίος...