«Άγγελέ μου, θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά μου» -Το παιδί που χάθηκε στην φωτιά στον Κολωνό κηδεύεται στην Ηλεία

    Ημερομηνία:

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας του 5χρονου, που εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα στον Κολωνό και έπειτα από γενναία μάχη άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή.

    Υπενθυμίζεται πως ο μικρούλης εγκλωβίστηκε μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό όταν – από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – ξέσπασε φωτιά, με αποτέλεσμα το παιδί να εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα καπνού.

    Οι πυροσβέστες είχαν καταφέρει να απεγκλωβίσουν το παιδί, ωστόσο από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έδιναν λίγες ελπίδες στους γονείς.

    Έπειτα από 11 μέρες το παιδί δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή…
    Λίγες ώρες μετά η μητέρα του 5χρονου αποχαιρέτησε τον γιο της με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook: «Άγγελε μου καλό παράδεισο να έχεις! Θα τα ξανά πούμε. Κάποια στιγμή θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά της μαμάς γιατί μαμά είναι μόνο μια!!!!».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σαντορίνη: Πάγωμα κρατήσεων και ακυρώσεις έως 50%

    Στην εξομάλυνση του φαινομένου των σεισμικών δονήσεων και στη...

    Νύχτα τρόμου για την κόρη του Βασίλη Κοκοτσάκη

    Αντιμέτωπη με ένα έντονο περιστατικό ήρθε η κόρη του τεχνικού...

    Βασίλης Καλογήρου: Η φαρμακευτική ουσία που βρέθηκε

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Βασίλη...
    Best Shop