Αγγελική Ηλιάδη: Πολύ σωστά τα λέει ο κ. Σερβετάλης, δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την άμβλωση

    Ημερομηνία:

    Υπέρ του Άρη Σερβετάλη στο θέμα των αμβλώσεων τάσσεται η Αγγελική Ηλιάδη.

    Φλίγκος

    Η δήλωση του ηθοποιού ότι «η άμβλωση είναι αμαρτία, είναι προτιμότερο για μένα να πάρει την ευθύνη κάποιος να το κυοφορήσει και μετά ας το πετάξει, ας το δώσει σε κάποιο ορφανοτροφείο» προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, με πολλούς να εκφράζουν την απόλυτη αντίθεσή τους και άλλους να συμφωνούν.

    Το πρωί της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου, η Αγγελική Ηλιάδη θέλησε να τοποθετηθεί ως προς το θέμα των εκτρώσεων με ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram και να δείξει την ταύτισή της με τις απόψεις του Άρη Σερβετάλη. Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε ένα απόσπασμα από την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός έπειτα από τον σάλο που προκάλεσε και συμφώνησε με τη δήλωσή του ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από το να προχωρά μια γυναίκα σε έκτρωση.
    ICECAP

    Αναλυτικά έγραψε:

    «Ας μη τα ισοπεδώσουμε όλα πια σε αυτή τη ζωή.. ας “φοβόμαστε” λίγο τον Θεό, αφού δεν τον σεβόμαστε. Καλό θα μας κάνει. Πολύ σωστά τα λέει ο κ. Σερβετάλης. Για όσους δε το γνωρίζουν, τα έμβρυα είναι ψυχές, που καταδικάζονται πριν καλά καλά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν γιατί κάποιος δεν ήξερε τι έκανε, πώς το έκανε, γιατί το έκανε. Αν θέλουμε να υπεκφεύγουμε, να αρνούμαστε την πραγματικότητα, να τα ωραιοποιούμε και να δικαιολογηθούμε, είναι άλλο καπέλο αυτό. Την αλήθεια όμως την ξέρουμε όλοι. Μόνο κάποιος που δεν πιστεύει στον Θεό μας μπορεί να έχει αντίθετη άποψη. Ως γυναίκα λοιπόν, και ως μάνα σας λέω πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ: Αν γίνει σοβαρή δουλειά, σε δύο χρόνια η Πάτρα θα μπορεί να υποδέχεται κρουαζιερόπλοια

    Aναπτυξιακά έργα και στρατηγικές επενδύσεις στην Πάτρα και τη Δυτική...

    «Τι στο καλό είναι αυτό το πράγμα» – Μια παράξενη εφεύρεση με έμπνευση από τη φύση που βρίσκεται παντού

    13 Μαΐου 1958  Κατοχυρώνεται το εμπορικό σήμα Velcro. Οι περισσότεροι...

    Ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ – Του επιβλήθηκε ποινή 18μηνης φυλάκισης με αναστολή

    Ένοχος κρίθηκε ο 76χρονος Ζεράρ Ντεπαρντιέ καθώς ολοκληρώθηκε η...

    Υψηλά κέρδη 1,2 δισ. ευρώ για τις 4 συστημικές τράπεζες το πρώτο τρίμηνο

    Ανθεκτικότητα επέδειξαν τα καθαρά κέρδη των τεσσάρων συστημικών τραπεζών...