Αγγελική Νικολούλη: Έθαψαν την Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της!

    Ημερομηνία:

    Μια νέα αποκάλυψη για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα έκανε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορία που επιβεβαιώθηκε από το γραφείο κηδειών, όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη, την ώρα της ταφής της 9χρονης Τζωρτζίνας (σ.σ. για τη δολοφονία της οποίας κατηγορείται η ίδια της η μητέρα), η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να ταφεί το κοριτσάκι μαζί με το τάμπλετ, με το οποίο συνήθιζε να παίζει.

    Έτσι, στην ουσία η μικρή Τζωρτζίνα θάφτηκε με το τάμπλετ στα χέρια της, γεγονός που εγείρει περισσότερα ερωτήματα, από την στιγμή που η υπόθεση πήρε την γνωστή τροπή με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιράν: Ο Αλί Χαμενεΐ προειδοποιεί με «περιφερειακό πόλεμο» εάν επιτεθούν οι ΗΠΑ

    Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, χαρακτήρισε σήμερα τις...

    Οι τέσσερις παροχές-ορόσημα του 2026

    Με τον Προϋπολογισμό της νέας χρονιάς να διανύει τα πρώτα του -κρίσιμα-...

    ‘Εξαλλος ο Γιαννακόπουλος μετά την ήττα από τον Άρη: «Παίκτες, προπονητές ντροπή σας! Να παραιτηθείτε όλοι»

     O ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Άρη...

    Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του συζύγου της Καλομοίρας για τα γενέθλιά της: «Σ’ αγαπώ»

    Δημόσια ερωτική εξομολόγηση έκανε ο σύζυγος της Καλομοίρας στην ίδια για...