ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΙΟΛΑ: Δεν κατέθεσα καθόλου “στα κρυφά” για την Πισπιρίγκου

Ημερομηνία:

«Δεν κατέθεσα καθόλου στα κρυφά! Είχα κλήτευση και πήγα και κατέθεσα» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» η ιατροδικαστής Παρτρών Αγγελική Τσιόλα, αναφερόμενη στην κατάθεσή της στην ανακρίτρια Αθηνών για τον θάνατο της Ιριδας.

Εγινε… στις 18 Αυγούστου, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό, οπότε η κ. Τσιόλα επισκέφτηκε το γραφείο της κ. Τζωρτζάτου και ήταν η πρώτη ιατροδικαστής που κατέθεσε.
Στην κατάθεση της απέκλεισε ως αιτία θανάτου την «αγενεσία φλεβόκομβου». Δηλαδή είπε ότι από την επαναξιολόγηση των στοιχείων προκύπτουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα και το πλέον πιθανό σενάριο είναι ότι η Ιριδα κατέληξε από «εγκληματική ενέργεια».

Ομως υπάρχει μία διαφοροποίηση σε σχέση με το πόρισμα των κρατικών πραγματογνωμόνων – ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα, όσον αφορά στον μηχανισμό που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να «δολοφονηθεί» η Ιριδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», προκύπτει ότι η κ. Τσιόλα έκανε λόγο για «μεταθανάτια τραύματα τα οποία φέρεται να υπήρχαν στο πρόσωπό της», ενώ οι δύο ιατροδικαστές έγραψαν στο πόρισμα τους για «προθανάτια τραύματα».

Η κ. Τσιόλα περιέγραψε μάλιστα έναν άλλο μηχανισμό θανάτου. Δεν δέχεται ότι η Ιριδα δολοφονήθηκε, όταν κάποιο άτομο αποφάσισε να βάλει το πανάκι στο στόμα του μωρού. Πιθανόν να εννοεί ότι όντως υπήρξε ασφυκτικός θάνατος, αλλά με άλλον τρόπο.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΘΗΝΑ: 500 ευρώ για εστία… από 300 για μικρό διαμέρισμα!

«Γολγοθάς» για τους Πατρινούς γονείς οι σπουδές του παιδιού...

Πάτρα: “Εφυγε” μία γυναίκα που υπηρέτησε με ήθος την “Θέμιδα” – φωτο

Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών μία...

Πάτρα: Γέμισε αρουραίους χώρος του Δήμου στην Εξω Αγυιά – φωτο

Του Αχιλλέα Ροδίτη Από τη σημασία που δίνουμε, τη φροντίδα που επιδεικνύουμε,...

Πάτρα: Ενας χρόνος χωρίς την κυρία Τιτίκα

Σαν χθες, πριν ένα χρόνο στην Πάτρα, η 86χρονη...