ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΙΟΛΑ: Δίνει νέα αιτία για τον θάνατο της Ιριδας! ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

    Ημερομηνία:

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και αφορά τον ξαφνικό θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, κόρες της 34χρονης και του Μάνου Δασκαλάκη. Η ιατριδοκαστής Αγγελική Τσιόλα εκλήθη κάτω από άκρα μυστικότητα για συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με το πόρισμά της για τον θάνατο της 6.5 μηνών Ίριδας.

    Φλίγκος

    Η έκτακτη, συμπληρωματική κατάθεσή της, η ιατριδοκαστής Αγγελική Τσιόλα,όπως έχει αποκαλύψει ο Αλέξης Κούγιας, βάζει «φωτιά» στην εκδίκαση της υπόθεσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ιατροδικαστής απέρριψε την ασφυξία που περιγράφουν Καρακούκης – Καλόγρηας στο πόρισμα τους για την Ίριδα.

    ICECAP

    «Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα με την κατάθεσή της στις 20 Ιανουαρίου 2023, που πραγματοποιήθηκε μετά την απολογία της κατηγορουμένης, με βιβλιογραφική τεκμηρίωση καταρρίπτει όπως ισχυρίστηκε η ίδια, τον μηχανισμό και την αιτία θανάτου του βρέφους, όπως είχαν διατυπωθεί από τους ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρηα. Δηλαδή την ασφυξία με απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών» αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!».

    «Σύμφωνα με την ίδια, με βιβλιογραφία την οποία, κανένας από τους δύο γνωμοδοτούντες αλλά ούτε και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, είχαν μπει στη διαδικασία να προσκομίσουν πριν απόδειξη των αίτιών, αλλά και του μηχανισμού θανάτου. Η αιτία θανάτου όπως έχει δοθεί στην τελική κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, είναι απροσδιόριστη», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Nappuccino: Αυτή η νέα τάση που αλλάζει τον ύπνο μας

    Σε μια εποχή που μας θέλει συνεχώς σε εγρήγορση,...

    Nαστάζια Μητροπούλου: Τα πάντα ΟΛΑ άλλαξαν για το κορίτσι του Θέμου!

    Εχοντας αφήσει πίσω της όλα τα άσχημα που βίωσε, η Ναστάζια...

    Οι 10 κορυφαίοι εφοπλιστές που κυριαρχούν στην παγκόσμια αγορά ξηρού φορτίου το 2025 – Ηγετική η παρουσία της Ελλάδας

    Από το σιδηρομετάλλευμα και τον άνθρακα έως τα δημητριακά και τα λιπάσματα, η ναυτιλία...

    Η Ελληνίδα μάνα και το σπιτικό φαγητό από το ’50 έως σήμερα

    Η εικόνα μιας μητέρας που κυνηγάει το μικρό της...