Άγιος Παντελεήμονας: Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο των ασανσέρ»

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον «δράκο των ασανσέρ», που πριν από λίγες ημέρες επιτέθηκε σε δύο ανήλικες στον Άγιο Παντελεήμονα.

    Όπως μετέδωσε το MEGA, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έχουν βάλει στο στόχαστρο ένα συγκεκριμένο άτομο περίπου 30 ετών, το οποίο μένει και κινείται στον Άγιο Παντελεήμονα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί.

    Η μία από τις δύο ανήλικες, που δέχθηκε επίθεση, αναγνώρισε τον δράστη μέσα από φωτογραφίες σεσημασμένων. Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, μετρίου αναστήματος, ο οποίος φορούσε γκρι μπουφάν με κουκούλα, γκρι σακίδιο πλάτης και μάσκα. Μιλά σπαστά ελληνικά και αγγλικά.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Δημήτρης Γούμενος θα είναι μεταξύ Πατρας και Αθήνας

    «Τέλος εποχής» για τον Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος και...

    Είχε γενέθλια η Ελενα Γεωργαντά – ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΚΛΕΙΣΕ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b5-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%ad%ce%b8%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac/

    Αυτό είναι το πιο σαγηνευτικό ζώδιο

    Η«τέχνη της αποπλάνησης» δεν είναι εύκολη για όλους. Υπάρχουν...