Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που κρατούσε όμηρο και ξυλοφόρτωσε πρώην σύντροφό του

    Ημερομηνία:

    Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς απήγαγε πρώην σύντροφό του, την κρατούσε όμηρο για ώρες στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα και μετέδιδε στα social media τον άγριο ξυλοδαρμό της.

    Ο 34χρονος Αιγύπτιος το πρωί της Τετάρτης (05.01.2022) οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο 34χρονος απολογήθηκε για δύο κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ήδη του είχαν απαγγελθεί η κακουργηματική κατηγορία της αρπαγής και τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της οπλοφορίας και της βίας κατά υπαλλήλων.

    Μετά την απολογία του, ο 34χρονος ψέλλισε ότι ζητά συγγνώμη από όλο τον κόσμο. «Ζητώ συγγνώμη από εσάς και απ΄ όλο τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

    Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που κρατούσε όμηρο και ξυλοφόρτωσε πρώην σύντροφό του Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που κρατούσε όμηρο και ξυλοφόρτωσε πρώην σύντροφό του

    Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δικαστήρια βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (05.01.2022) και η 31χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα του 34χρονου Αιγύπτιου, συνοδευόμενη από το δικηγόρο της Κωνσταντίνο Γώγο.

    Η 31χρονη γυναίκα δήλωσε ικανοποιημένη μετά την απόφαση ωστόσο είπε πως φοβάται ακόμα. «Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη, τον δικηγόρο μου και όλους εσάς. Αισθάνομαι ικανοποιημένη για την απόφαση. Όμως εξακολουθώ να φοβάμαι μήπως γίνει κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

    Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που κρατούσε όμηρο και ξυλοφόρτωσε πρώην σύντροφό του

    Καρέ καρέ η επιχείρηση διάσωσης της 31χρονης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρχονται πάνω από 1.000 ανακλήσεις ασύλου μέχρι τον Ιούνιο του 2026

    Μαζική επανεξέταση και αύξηση των ανακλήσεων ασύλου προανήγγειλε από...

    Τέμπη: Τα δέκα λεπτά που χώρισαν την ζωή από τον θάνατο για έναν πατέρα και μια κόρη

    Στις 28 Φεβρουαρίου 2023, 42 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, ο...

    Καρέ καρέ η έκρηξη βομβιστή αυτοκτονίας των Ταλιμπάν που σκοτώνει ακαριαία αστυνομικούς του Πακιστάν

    Ένα συγκλονιστικό βίντεο των αιματηρών επιθέσεων που εξαπολύουν εκατέρωθεν...