Αγνώριστη η Τάνια Τσανακλίδου – Η φωτογραφία με Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη στο Πήλιο

    Ημερομηνία:

    Στο Πήλιο πέρασαν τις μέρες του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. 

    Το ζευγάρι φιλοξενήθηκε στο σπίτι του ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, στις Μηλιές. Στην ίδια παρέα ήταν η Μαρία Μπακοδήμου, η Μαρία Καβογιάννη και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί και αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν το κέφι ήταν αμείωτο.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι συνάντησε και η Τάνια Τσανακλίδου, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί στο γραφικό χωριό του Πηλίου ένα αγαπημένο στέκι για καφέ, «Το Ρόδο Και Το Αηδόνι».

    Η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η Τάνια Τσανακλίδου ποζάρει με ανοιξιάτικη διάθεση και είναι σχεδόν αγνώριστη, φορώντας ένα κόκκινο ψάθινο καπέλο, και λευκά γυαλιά ηλίου.

    “Να ‘μαστε γεροί ν’ ανταμώνουμε, ν’ αγκαλιαζόμαστε και να χαμογελάμε” έγραψε η Τάνια Τσανακλίδου.

    Τις περασμένες μέρες το Instagram “έλιωσε” με τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού με αποκορύφωμα το στιγμιότυπο στο οποίο οι δυο τους χορεύουν αγκαλιά, ξυπόλυτοι, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο στα μάτια.  Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο ηθοποιός πόζαραν πιο διαχυτικοί από ποτέ. Φαίνεται πως ο έρωτάς τους όσο περνά ο καιρός δυναμώνει.

    Αγνώριστη η Τάνια Τσανακλίδου – Η φωτογραφία με Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη στο Πήλιο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θεσσαλονίκη: Έκανε κεφαλοκλείδωμα στη γυναίκα του…για να ξυπνήσει

    Με έναν απίστευτο τρόπο, ο οποίος τον έστειλε στα...

    Πάτρα: Την Κυριακή η παρουσίαση του βιβλίου «Ονειρα από χώμα» της Ελενας Δαββέτα

    Η Έλενα Δαββέτα και οι εκδ. Άνω Τελεία σας...

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο άνδρας τον οποίον κατήγγειλε η σύζυγός του για βιασμό στην Πάτρα

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του,...

    Δίκη για «Σπαρτιάτες»: Αθώοι όλοι οι βουλευτές και ο Κασιδιάρης για εξαπάτηση εκλογέων

    Αθωωτική ήταν η απόφαση που εξέδωσε πριν από λίγο...