Αγωνία για την 23χρονη Εριέττα – Επέβαινε στο μοιραίο τρένο και δεν έχει εντοπιστεί ίχνος της

Ημερομηνία:

Ανείπωτος είναι ο θρήνος για τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έφτασαν συνολικά, από την πρώτη στιγμή μέχρι και το Σάββατο, 107 δείγματα από νεκρούς και ανθρώπινα μέλη και από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν οι 55 νεκροί.

 

Ένας νεκρός παραμένει ακόμα άγνωστος, καθώς δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει συγκριτικό δείγμα για την ταυτοποίηση μέσω DNA, ενώ μια γυναίκα αναζητεί ακόμα την κόρη της, την 23χρονη Εριέττα που επέβαινε στο τρένο, αλλά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Τέμπη: Αγωνία για την 23χρονη Εριέττα - Επέβαινε στο μοιραίο τρένο και δεν έχει εντοπιστεί ίχνος της

Επιβάτες έγιναν ένα με τις άμορφες μάζες σιδερικών

Οι γονείς της 23χρονης φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής, η οποία ταξίδευε με το τρένο του θανάτου ζουν τον απόλυτο εφιάλτη καθώς οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη της.

Τέμπη: Αγωνία για την 23χρονη Εριέττα - Επέβαινε στο μοιραίο τρένο και δεν έχει εντοπιστεί ίχνος της

Η Εριέττα δεν έχει επικοινωνήσει από το βράδυ της Τρίτης με τους γονείς της, οι οποίοι περιμένουν το τηλέφωνο να χτυπήσει και να μάθουν τι απέγινε η μοναχοκόρη τους.

Οι γονείς της έχουν αποστείλει DNA το οποίο όμως δεν ταυτοποιήθηκε με τις σορούς και τα ανθρώπινα μέλη που εντοπίστηκαν στο σημείο της τραγωδίας.

Τέμπη: Αγωνία για την 23χρονη Εριέττα - Επέβαινε στο μοιραίο τρένο και δεν έχει εντοπιστεί ίχνος της

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Εκδηλώσεις μνήμης για τα 160 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου

Με εκδήλωση μνήμης στην Πάτρα θα τιμηθεί την Κυριακή...

Χωρισμός με… δράματα και εντάσεις: Τα 4 ζώδια που δεν δέχονται εύκολα το τέλος μιας σχέσης

Αν νομίζεις ότι κάθε ερωτική ιστορία τελειώνει με έναν...

Πύργος: Έπεσαν κομμάτια από σχολικό κτίριο την ώρα του διαλείμματος

Ανησυχία στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο μετά την αποκόλληση...