Αγωνία για την εξαφάνιση 42χρονης από την Αθήνα

    Ημερομηνία:

    Αγωνία επικρατεί από την εξαφάνιση της 42χρονης Ζωής από το κέντρο της Αθήνας. Η 42χρονη Ζωή-Αγγελική Λιγούρη έχει εξαφανιστεί εδώ και σχεδόν 24 ώρες και Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert γιατί η ζωή της μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο.

    Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

    Η Ζωή-Αγγελική Λιγούρη εξαφανίστηκε χθες (17.02.2021) στο κέντρο της Αθήνας. Το Χαμόγελο του Παιδιού δημοσιοποίησε τα στοιχεία και τη φωτογραφία της ύστερα από αίτημα των συγγενών της.

    Η 42χρονη γυναίκα που έχει εξαφανιστεί έχει ύψος 1,65 μ., έχει 66 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι παντελόνι φόρμας, πράσινο μπουφάν με κουκούλα και γκρι αθλητικά παπούτσια.

    Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

     

    Αγωνία για την εξαφάνιση 42χρονης από την Αθήνα

     

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στο ίδιο έργο θεατές! Οι ανήλικοι που άφησαν ελεύθερους μπήκαν και σε άλλο καφέ και έκλεψαν – δείτε βίντεο την ώρα που κλέβουν

    Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος...

    Μεξικό: Δρόμος… «κατάπιε» φορτηγό – Δείτε βίντεο

    Ένα φορτηγό έπεσε σε τεράστια τρύπα που άνοιξε σε...

    Άννα Βίσση: «Είμαι αγνή, χωρίς ουσίες κι ας λένε διάφορα πίσω από την πλάτη μου»

    Δύο συναυλίες που έγραψαν ιστορία έδωσε η Άννα Βίσση στις 13...

    Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Επέστρεψε στο σπίτι του μετά την επέμβαση για τοποθέτηση στεντ – «Τέρμα το τσιγάρο, προλάβαμε»

    Στο σπίτι του επέστρεψε ο γραμματέας της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ...