Αγοράκι δύο ετών πυροβόλησε θανάσιμα τον πατέρα του

    Ημερομηνία:

    Ένα τραγικό όσο και αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, όταν αγοράκι δύο ετών πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του με ένα πιστόλι που υπήρχε κρυμμένο στο σπίτι τους.

    Υπέκυψε στο νοσοκομείο

    Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο άτυχος Ντάστιν Γουόλτερς, 25 ετών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 5 Δεκεμβρίου. Τον άνδρα εντόπισαν οι Αρχές να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά από τηλεφώνημα γείτονα, ο οποίος άκουσε τον πυροβολισμό και έσπευσε να ειδοποιήσει ότι κάτι έχει συμβεί.

    Ο Γουόλτερς μεταφέρθηκε στο Memorial Medical Center, ωστόσο, δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά του.

    Σύμφωνα με την Daily Mail, δράστης της δολοφονίας ήταν ο δίχρονος γιος του, κάτι που επιβεβαίωσε και η Αστυνομία.

    «Η προκαταρκτική έρευνα διαπίστωσε ότι ο Γουόλτερς τραυματίστηκε όταν ο γιος του μόλις 2 ετών, βρήκε το πιστόλι, χτυπώντας τον», σημείωσε η Αστυνομία. Αγοράκι δύο ετών πυροβόλησε θανάσιμα τον πατέρα του

    Λεπτομέρειες της έρευνας που σχετίζονται με το περιστατικό δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, όταν οι ερευνητές είπαν ότι ένα παιδί ενεπλάκη στον πυροβολισμό.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στα πόσα ραντεβού καταλαβαίνεις αν ταιριάζετε;

    Έρωτας με το… πρώτο ραντεβού; Η απάντηση, όπως πάντα,...

    Γιατί κάνουμε σεξ κυρίως τη νύχτα: Δεν πάει ο νους σας…

    Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν σεξ πριν πέσουν για ύπνο,...

    Σεξουαλική ζωή: Τι δυσαρεστεί το 50% των γυναικών

    Πρόσφατη έρευνα σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των γυναικών,...