Άγρια δολοφονία διευθυντή εργοστασίου στο Πακιστάν: Τον λιντσάρισε όχλος εργαζομένων λόγω.. βλασφημίας!

    Ημερομηνία:

    Ένας όχλος εργατών σε εργοστάσιο στο ανατολικό Πακιστάν βασάνισε και έκαψε ζωντανό έναν διευθυντή από τη Σρι Λάνκα σήμερα, κατηγορώντας τον για βλασφημία, σε μια «φρικιαστική» επίθεση για την οποία ο πρωθυπουργός Ίμραν Καν δήλωσε πως ντρόπιασε τη χώρα.

    Ένας αξιωματικός της αστυνομίας στην πόλη Σιαλκότ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, ο οποίος δεν θέλησε να κατονομαστεί λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα της υπόθεσης, δήλωσε πως οι ερευνητές πιστεύουν πως οι δράστες κατηγορούσαν τον διευθυντή για βλασφημία, επειδή έσκισε μια αφίσα με ιερούς στίχους του Ισλάμ.

    Φλίγκος

    «Οι εργάτες του εργοστασίου βασάνισαν τον διευθυντή», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της επαρχιακής κυβέρνησης Χασάν Καουάρ.

    GLEARNET

    «Συνολικά 50 άνθρωποι έχουν μέχρι στιγμής αναγνωριστεί και συλληφθεί».

    25013342

    Ο Καν καταδίκασε την άγρια δολοφονία, τονίζοντας πως επιβλέπει προσωπικά τις έρευνες και ότι οι ένοχοι θα τιμωρηθούν.

    «Η φρικιαστική επίθεση αυτόκλητων τιμωρών σε ένα εργοστάσιο στο Σιαλκότ και το γεγονός ότι έκαψαν ζωντανό τον διευθυντή από τη Σρι Λάνκα είναι μια ημέρα ντροπής για το Πακιστάν», επισήμανε σε ένα μήνυμα στο Twitter.

    Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter διακρίνεται το θύμα να ξυλοκοπείται από άνδρες, ορισμένοι εκ των οποίων ουρλιάζουν συνθήματα κατά της βλασφημίας. Σε άλλες εικόνες διακρίνεται το απανθρακωμένο πτώμα του άτυχου άνδρα μπροστά από δεκάδες άνδρες. Πολλοί εξ αυτών δεν κάνουν καμία προσπάθεια να κρύψουν το πρόσωπό τους και δεν διστάζουν να τραβήξουν σέλφι μπροστά από το πτώμα.

    Υπογραμμίζοντας το σοκ που προκάλεσε το άγριο λιντσάρισμα, οι πανίσχυρες ένοπλες δυνάμεις του Πακιστάν εξέδωσαν επίσης μια ανακοίνωση καταδικάζοντας την «ψυχρή δολοφονία».

    25013344

    «Τέτοιου είδους εξωδικαστική αυτοδικία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή με οποιοδήποτε τίμημα», τονίζεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου των ενόπλων δυνάμεων, προσθέτοντας πως ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων διέταξε την παροχή πλήρους στήριξης στην πολιτική διοίκηση για να οδηγηθούν οι ένοχοι ενώπιον της δικαιοσύνης.

    Ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Παντζάμπ δήλωσε πως περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχουν συλληφθεί, μεταξύ άλλων ο βασικός ύποπτος, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να βασανίζει τον διευθυντή και να προτρέπει άλλους να του επιτεθούν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε στα ΑΤΜ από 15 έως 19 Σεπτεμβρίου

    Συνολικά 74.662.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 88.722 δικαιούχους από...

    Eurobasket: Η ανάρτηση του Σενγκούν με τον Κεμάλ μετά την πρόκριση κόντρα στην Ελλάδα και το σχόλιο «Δεν θα ήταν ωραίος καιρός για θάλασσα;»

    Η Εθνική Τουρκίας προκρίθηκε χθες βράδυ στον τελικό του Eurobasket για πρώτη φορά...

    Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλιά με τα τρία της παιδιά λίγο πριν από το πρώτο κουδούνι – «Back to school»

    Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Σταματίνα...

    Πάτρα: “Αρπάχτηκαν” με μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο σήμερα τα ξημερώματα

    Aιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής,  έξω από...