Άγρια τρανσφοβική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας – «14 άτομα με χτυπούσαν με λύσσα»

    Ημερομηνία:

    Άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων δέχτηκε η τρανς ακτιβίστρια Βανέσσα Βενέτη Κοττίκα.

    Όπως ανέφερε η ίδια σε ανάρτησή της, δέχτηκε την τρανσφοβική επίθεση έξω από μαγαζί στο Γκαζί στο οποίο εργάζεται.

    «Πείραζαν τον κόσμο που καθόταν έξω , έβριζαν,τραμπουκιζαν κλπ, πήγα λοιπόν και τους ζήτησα ευγενικά στην αρχή να φύγουν, έχει σημασία δε να πω ότι στην αρχή ήταν 4 άτομα, κουβέντα στη κουβέντα ο αρχηγός τους μου επιτέθηκε με σαφέστατα ρατσιστικά κίνητρα και μαζεύτηκαν ξαφνικά γύρω στα 13- 14 άτομα κι άρχισαν να με χτυπάνε με λύσσα» αναφέρει σε ανάρτησή της.

    «Χτυπούσαν κι έφευγαν μέχρι που εξαφανίστηκαν προς τη πλευρά του βοτανικού και όσο κι αν προσπάθησαν φίλα που ήταν εκεί να με βοηθήσουν,δεν μπόρεσαν, δεν πρόλαβαν» καταγγέλλει.

    Η ίδια κάλεσε, όπως αναφέρει, την αστυνομία και προέβη σε μήνυση στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

    «Η μόνη λύση λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτά τα καθάρματα και με κάθε είδους κάθαρμα είναι η αστυνομία και η νομική οδός» αναφέρει η Βανέσσα Βενέτη Κοττίκα σε νέα ανάρτησή της.

    in.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 14/11/2025

    17:00 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ Ελλάδα – Γεωργία Προκριματικά Euro Κ21 18:00...

    Κίνα: Νέα πλάνα από τους «ρομποτικούς λύκους» σε άσκηση εισβολής σε παραλία – Προσομοίωση επιθέσεων στην Ταϊβάν

    Η Κίνα φαίνεται να εντείνει τη στρατιωτική ετοιμότητά της απέναντι στην Ταϊβάν,...