Αγρίνιο: «Απόβαση» με τρακτέρ στην κεντρική πλατεία – Συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων

    Ημερομηνία:

    «Απόβαση» στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου με τρακτέρ και άλλα οχήματα πραγματοποίησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι που, κλιμακώνοντας τη στάση τους, πραγματοποίησαν μηχανοκίνητο συλλαλητήριο στο Αγρίνιο το μεσημέρι της Δευτέρας (17.2.25).

    Δεκάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι, προερχόμενοι από το μπλόκο της Λεπενούς αλλά και από την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, έκαναν πορεία με τα τρακτέρ, με κόρνες και συνθήματα, έως την πλατεία Δημοκρατίας, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση.

     

    Αγρίνιο: «Απόβαση» με τρακτέρ στην κεντρική πλατεία – Συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων

    Δείτε video από την άφιξη των τρακτέρ στο κέντρο της πόλης: 

    Η νέα κινητοποίηση οργανώθηκε στο πλαίσιο των αποφάσεων που ελήφθησαν στη Καρδίτσα από το πανελλαδικό μπλόκο.

    Πριν την κινητοποίηση αυτή οιαγρότες στο ύψος της Λεπενούς, εκεί όπου έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους, έκλειναν τον δρόμο κατά τις βραδινές ώρες για μια ώρα. Για αύριο Τρίτη οι αγρότες έχουν προγραμματίσει να «ανοίξουν» τα διόδια στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου στις 12.30 το μεσημέρι.

    synidisi.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του

    Ένας 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του τις πρώτες...

    Πόσο κάνει το παλάτι που θέλει στις Σπέτσες ο Παύλος Ντε Γκρες

    Το φυσάει το χρήμα ο Παύλος Ντε Γκρες. Περνάει…βασιλικά...

    ΠΑΤΡΑ: Βραβεύθηκε ο Χαράλαμπος Μπονάνος

    Τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο βράβευσε...