Αγρίνιο: Έφτασαν τα πρώτα εμβόλια στο νοσοκομείο

    Ημερομηνία:

    Έφτασαν στο νοσοκομείο Αγρινίου τα πρώτα εμβόλια των Pfizer-BioNTech, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

    Από τη Δευτέρα 4/1, άλλωστε, ο εμβολιασμός των υγειονομικών θα επεκταθεί σε επιπλέον 40 νοσοκομεία του ΕΣΥ (υπενθυμίζεται ότι τώρα γίνεται σε εννέα νοσοκομεία).
    Έτσι, στο νοσοκομείο Αγρινίου, επίσημα αύριο, ξεκινούν οι πρώτοι εμβολιασμοί υγειονομικού προσωπικού, ενώ όπως ανακοινώθηκε αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

    Για την συγκεκριμένη αναβολή δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής κάποια εξήγηση, αλλά ούτε και νέα ημερομηνία για την παραλαβή των εμβολίων στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

    Η διαδικασία (εμβολιασμού) αρχικά θα αφορά τον εμβολιασμό των υγειονομικών των νοσοκομείων, δηλαδή τους νοσηλευτές, τους γιατρούς και το παραϊατρικό προσωπικό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο Αγρινίου κατέφθασαν 200 περίπου δόσεις του εμβολίου.

    Αγρίνιο: Έφτασαν τα πρώτα εμβόλια στο νοσοκομείο
    Αγρίνιο: Έφτασαν τα πρώτα εμβόλια στο νοσοκομείο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 12/7/2025

    13:45 COSMOTE SPORT 5 HD Moto3 Γκραν Πρι Γερμανίας...

    «Ήταν μελανιασμένο, κυανό, χωρίς οξυγόνο» – Αποκαλύψεις σοκ από την μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου

    Στην Αμαλιάδα μεταφέρθηκε αμέσως δημοσιογράφος της εκπομπής «Φως στο...

    Συνταξιοδότηση 2025-2026: Οι 24 κατηγορίες ασφαλισμένων που δικαιούνται έξοδο πριν το 2027

    Το 2025 και το 2026 ανοίγει η δυνατότητα συνταξιοδότησης για 24 κατηγορίες...