Αγρίνιο: Εισαγγελική έρευνα για τη θνητότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου

    Ημερομηνία:

    Εισαγγελική έρευνα σχετικά με τα πολύ υψηλά ποσοστά θνητότητας στη ΜΕΘ κοροναϊού του νοσοκομείου Αγρινίου παραγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδος Ευριπίδη Νικολάου.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews, ο κ. Νικολάου, με εισαγγελική παραγγελία προς  τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ζητά να ερευνηθεί άμεσα και σε όλα τα επίπεδα η υπόθεση της υψηλής θνητότητας στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Αγρινίου.

    ICECAP

    Ειδικότερα, ζητά να ερευνηθεί σε επίπεδο διοικητικών και νοσοκομειακών παραγόντων αλλά και ιατρών, ώστε να διαπιστωθεί αν ευσταθούν τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί θνητότητας που μπορεί να αγγίζει ακόμη και το 100%.

    Σε ενδεχόμενη θετική περίπτωση θα ερευνηθεί, με την εποπτεία εισαγγελικού λειτουργού,  αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις ή παραλείψεις από τους εμπλεκόμενους, λαμβανομένων υπόψιν και των οικείων των θανόντων.

    Η εξέλιξη έρχεται μετά τον σάλο που προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τις ανακοινώσεις της 6ης ΥΠΕ και της Διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου, αλλά και της παραίτησης του Διοικητή Ανδρέα Τσώλη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Madalina Ghenea με sexy μαύρο bodysuit

    Η Madalina Ghenea μας δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της...

    Θρίλερ στο Ελληνικό: Νέες πληροφορίες για την οικιακή βοηθό της οικογένειας – Και τρίτη γυναίκα εμπλέκεται στην υπόθεση

    Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τους τρεις θανάτους της οικογένειας...

    Κλάδος αυτοκινήτου: Υποχρεωτικό το ψηφιακό πελατολόγιο από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει για συνεργεία και εμπόρους

    Από την 1η Ιουλίου 2025, οι επιχειρήσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου θα...