Αγρίνιο: Εντάλματα σύλληψης και φυλάκιση για τους χούλιγκανς! – Τι έδειξε το αιματηρό επεισόδιο

    Ημερομηνία:

    Το αιματηρό επεισόδιο, με οπαδικά κίνητρα, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Ξενοπούλου και Καππαδοκίας στο Αγρίνιο, σε συνέχεια της επιδρομής των Κροατών χούλιγκανς στη χώρα μας ήλθε να καταδείξει ότι προμηνύεται ένας «άγριος» χειμώνας στις κερκίδες των Ελληνικών γηπέδων.

    Ετσι πέρα από τον 20χρονο και τον 30χρονο, που μαχαίρωσαν έναν οπαδό του Παναθηναϊκού, κατάφερε να ταυτοποιήσει άλλα 5 άτομα, που ανήκουν στην σκληροπυρηνική πτέρυγα των οπαδών του Παναιτωλικού και σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες  εκδόθηκαν πέντε εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους. Οι δύο συλληφθέντες μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και περί όπλων.

    Οι άλλοι πέντε ήδη αναζητούνται και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους προκειμένου να περάσουν κι αυτοί το κατώφλι του Εισαγγελέα και του Ανακριτή.

    Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, γνωρίζοντας ότι είναι ανεπτυγμένο το οπαδικό κίνημα ιδίως στην Πάτρα, το Αγρίνιο και τον Πύργο, έχει δώσει εντολή στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της περιοχής να αντιμετωπίζουν με μηδενική ανοχή τους χούλιγκανς.

    Αποκαλύπτουμε σήμερα ότι ο σχεδιασμός της ΕΛΑΣ προβλέπει την άσκηση βαρύτατων διώξεων σε βάρος οπαδών που συμμετέχουν σε σοβαρά επεισόδια, σε βαθμό που να δικαιολογείται η φυλάκισή τους!

    Οι αρχηγοί και υπαρχηγοί των χούλιγκανς και κάθε σκληροπυρηνικός οπαδός, θα λογίζονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης και αρκεί η εφαρμογή του νόμου για να πάρουν το μάθημά τους, ώστε οι φυλακίσεις ν’ αποτελέσουν αποτρεπτικό παράγοντα για όσους αποπειραθούν να εμπλακούν σε αιματηρές συμπλοκές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απόφαση σταθμός για άνδρα stalker: Πρόστιμο 1000 ευρώ και 20 μέρες κράτηση για κάθε φορά που θα επικοινωνεί με το θύμα ή θα την...

    Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα απόφαση εξέδωσε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών...

    Γωγώ Τσαμπά: Ο σχολικός χορός που την έστειλε στο εδώλιο και η δίκη που δεν έγινε

    Η Γωγώ Τσαμπά βρέθηκε το 2021 στο επίκεντρο ενός...

    Παρολίγον τραγωδία για 7χρονο κοριτσάκι στην Ημαθία – Καταπλακώθηκε από πόρτα

    Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην Ημαθία όταν ένα 7χρονο...

    Εμετική ενέργεια από γνωστό “ιδιωτικό ερευνητή”! Εβαζε την σύντροφό του να υπογράφει… δωδεκάλογο υποταγής! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ

    Την κινηματογραφική επιτυχία «50 Αποχρώσεις του Γκρι» φαίνεται πως θέλησε να...