Αγρίνιο: Ο 30χρονος δολοφόνος της Δώρας προσπαθεί να πείσει… ότι δεν έχει τα λογικά του – Ζητεί να του επιτρέψουν να της τηλεφωνήσει

    Ημερομηνία:

    Αρνούνται να εκπροσωπήσουν τον δράστη της γυναικοκτονίας με θύμα την 43χρονη Δώρα, μητέρα τριών παιδιών, οι δικηγόροι της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου, με αποτέλεσμα να τον αναλάβει δικηγόρος από την Αθήνα, και η απολογία του αναμένεται το Σάββατο.

    Σύμφωνα με το Star, φαίνεται ότι ο 30χρονος προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι δεν έχει τα λογικά του, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του. Ενώ στο τηλέφωνο που έκανε στην αδελφή του μετά τον φόνο και είπε «το έκανα», τώρα φαίνεται ότι αρνείται να πιστέψει ότι η άτυχη γυναίκα δεν ζει.

    Μάλιστα λέει συνεχώς ότι του λένε ψέματα ότι είναι νεκρή και ζητεί να τον αφήσουν να την καλέσει στο τηλέφωνο.

    Ταυτόχρονα πολλές φορές ζητεί από τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν γιατί έκανε κακό. Πληροφορίες του Star, αναφέρουν ότι χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρίση πανικού. Σίγουρα όμως όλες τις απαντήσεις θα αναγκαστεί να τις δώσει στην ανακρίτρια το Σάββατο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    17ο Ελληνικό Αστρονομικό Συνέδριο – Το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός έρχεται στην Πάτρα

    Η Ελληνική Αστρονομική Εταιρεία (Hel.A.S.) ανακοινώνει τη διοργάνωση του...

    Ο Μελ Γκίμπσον στο Άγιον Όρος – Στη Μονή Χιλανδαρίου για πνευματική απομόνωση

    Ο διάσημος Αυστραλός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Μελ Γκίμπσον έφτασε στη Μονή...

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του GNTM 6

    Το GNTM επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ύστερα από 3...

    ΠΑΤΡΑ: Τιμάται η μνήμη του Αγίου Γερβασίου Παρασκευόπουλου

    Για 2η φορά μετά την αγιοκατάταξή του που είχε...