Αγρίνιο: Ο Περιφερειάρχης στην Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ημερομηνία:

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης καθώς βρίσκεται στο Αγρίνιο για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Δεν τιμάμε μόνο το θάρρος και την αυταπάρνηση των αγωνιστών του 1940, αλλά διδασκόμαστε για τη δύναμη που παράγει η ενότητα ενός έθνους και ενός λαού.

Δεν πολεμάμε πια σε χαρακώματα, αλλά μαχόμαστε και σήμερα απέναντι στον ολοκληρωτισμό, στη διχόνοια, στον ατομικισμό.

Δεν λησμονούμε ότι η Δυτική Ελλάδα μαρτυράει σε κάθε γωνιά της αμέτρητους αγώνες για τη λευτεριά, αλλά και στέλνει διαχρονικά μηνύματα ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.

Γι’ αυτό, οφείλουμε να χτίσουμε ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας αυτού του τόπου, μετατρέποντας το «ΟΧΙ» του 1940 σε ένα δυναμικό «ΝΑΙ».

ΝΑΙ στη συλλογική δράση, ΝΑΙ στην πίστη στις δυνάμεις μας!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Αγρίνιο: Ο Περιφερειάρχης στην Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Αγρίνιο: Ο Περιφερειάρχης στην Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

BINTEO: Άγριος καβγάς και ξύλο σε πανηγύρι στο Αντίρριο: Εκτοξεύτηκαν τραπέζια και καρέκλες

https://www.youtube.com/shorts/OFZ2Q0hl-6I Άγριο ξύλο ξέσπασε σε πανηγύρι στο Αντίρριο, με τη γιορτινή ατμόσφαιρα να...

Καλοκαίρι 2026: Το Google Trends «ξεσκέπασε» τι αναζητούν περισσότεροι οι Έλληνες

Η ψηφιακή συμπεριφορά του κοινού το φετινό καλοκαίρι αποτυπώνεται...