Αγρίνιο: Σήμερα η κηδεία του άτυχου 14χρονου που έπεσε από μπαλκόνι

Ημερομηνία:

Σήμερα στις 12:00 οι συγγενείς αλλά και ολόκληρη η πόλη του Αγρινίου θα πει το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο 14χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του λόγω πτώσης από μπαλκόνι του 4ου ορόφου στη συμβολή των οδών Σολωμού και Προμηθέως το περασμένο Σάββατο.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη λίγο μετά τις 12:00, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες όταν ο 14χρονος εντοπίστηκε στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις του, με σοβαρά τραύματα.

Γείτονας γιατρός που αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Επικράτησε πανικός στο σημείο με τους περίοικους να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όμως δυστυχώς, λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Αστυνομία.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Όταν ο Mr. «Χωριάτικο» έτρεχε με 216χλμ. στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Η νέα σύλληψη του ιδιοκτήτη της αλυσίδας «Χωριάτικο», Άγγελου...

Ο Δήμος ανανεώνει την εικόνα των Παλαιών Σφαγείων: Πατρινό Καρναβάλι: 21.700 ευρώ για νέα βίντεο

Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία για την προβολή του Πατρινού Καρναβαλιού...

Δυτική Ελλάδα: Ανετράπη ΙΧ και έπεσε στο πρανές

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι...