Αγριογούρουνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

    Ημερομηνία:

    Αντιμέτωποι με αγριογούρουνα ήρθαν πολίτες που κινούνταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    Στο κέντρο της πόλης βρέθηκαν τρία αγριογούρουνα, με ένα εξ αυτών να τρέχει στη συμβολή των οδών Φιλίππου και Ίωνος Δραγούμη, αρκετά κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους.
    Εργαζόμενοι είπαν στον ALPHA πως είδαν τρία αγριογούρουνα στην Αγίου Δημητρίου, κοντά σε κάδο σκουπιδιών.

    «Είναι ζώα που αποπροσανατολίζονται με τις μυρωδιές. Βρίσκουν τροφή σε κάδους, είτε κροκέτες που βάζουμε για τα αδέσποτα. Μπερδεύονται και σιγά – σιγά κατεβαίνουν στην πόλη» είπε ο Στ. Γερονυμάκης, εθελοντής κέντρου περίθαλψης άγριων ζώων.
    Από την πλευρά του ο δήμος Θεσσαλονίκης αναφέρει: «η εμφάνιση εκ νέου αγριογούρουνων στο κέντρο της πόλης εγκυμονεί σωρεία κινδύνων για την ασφάλεια πεζών και οδηγών. Καλούμε την πολιτεία και όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες να λάβουν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα για την ταχεία απομάκρυνσή τους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έpωτα

    Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον...

    Ανακαλύφθηκε το πιο μακρινό κβάζαρ στο σύμπαν – Η θηριώδης μαύρη τρύπα στο κέντρο του – ΦΩΤΟ

    Το πιο μακρινό και άρα πιο πρώιμο κβάζαρ (λαμπρό ενεργό γαλαξιακό...