Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 01:20 μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο ντελιβεράς, που εργάζεται σε σουβλατζίδικο της περιοχής, έφτασε σε σημείο δρόμου που του είχαν υποδείξει οι πελάτες για την παράδοση της παραγγελίας.
Τότε, ο διανομέας συνάντησε δύο άντρες, στους οποίους παρέδωσε τα φαγητά. Εκείνοι ωστόσο, του δήλωσαν ότι δεν διέθεταν τα χρήματα για να πληρώσουν και του ζήτησαν να αποχωρήσει. Ο εργαζόμενος προσπάθησε να πάρει πίσω την παραγγελία, τη στιγμή όμως εκείνη, όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το protothema, οι δύο δράστες του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον με γροθιές και μπουνιές.
Η ίδια κάλεσε άμεσα την αστυνομία, με περιπολικό να φτάνει στο σημείο περίπου μισή ώρα αργότερα, ξεκινώντας έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.


