Άγριος ξυλοδαρμός 40χρονης από τον πρώην σύζυγό της – Επιχείρησε να αρπάξει το 4χρονο παιδί τους

    Ημερομηνία:

    Πρωτοφανείς σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου 2024 έξω από το Δημαρχείο Αποκόρωνα στις Βρύσες της Κρήτη, σε ένα ακόμα περιστατικό ωμής ενδοοικογενειακής βίας.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, ο πρώην σύζυγος μίας 40χρονης δημοτικής υπαλλήλου, επιχείρησε να αρπάξει το 4χρονο παιδί τους από τα χέρια της μητέρας του για να το πάει -όπως ισχυρίστηκε – στο σχολείο. Η γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει και τότε εκείνος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη γρονθοκόπησε στο κεφάλι και στα χέρια, ενώ την κλώτσησε και στο πόδι.

    Την είχε χτυπήσει και στο παρελθόν

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα είχε πέσει θύμα βίας από τον τέως σύζυγο της. Μάλιστα αυτή ήταν η αιτία που τον εγκατέλειψε, παίρνοντας μαζί και το 5 μηνών τότε μωρό τους. Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη τελικά μετά την παρέλευση της αυτόφωρης διαδικασίας και αναμένεται να απολογηθεί στις 11 το πρωί του Σαββάτου στον Εισαγγελέα.

    Η κατάθεση της γυναίκας -που δηλώνει ότι φοβάται για τη ζωή της – στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας, διήρκεσε πάνω από 2 ώρες, ενώ αύριο αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 3, την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5/12/2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΑΛΕΞ. ΑΝΘΗ  ΕΤΩΝ 90  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3-12-2025...

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ο Επίσκοπος

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την πολύωρη απολογία...

    Πάτρα: “Φοροτεχνικοί” τάζουν… επιδόματα – Έβαλαν γιαγιά σε αμάξι και της “ξάφρισαν” κοσμήματα!

    Σοβαρή υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένου, ερευνούν τις τελευταίες ώρες, οι...

    Νέος ΚΟΚ: Πόσο πάει το «πορτοκαλί» φανάρι;

    Η μόνη περίπτωση που επιτρέπεται η διέλευση, είναι όταν το όχημα βρίσκεται...