Αιγιάλεια: Από τη… ντισκοτέκ την παλιά βρέθηκαν στο αυτόφωρο- Τέσσερις συλλήψεις για διατάραξη

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των περιοίκων, παραβιάζοντας παράλληλα την άδεια παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων.

    Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική, από ορχήστρα, με τη χρήση ενισχυτή και ηχείων, που υπερέβαινε την επιτρεπόμενη ηχοστάθμη, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

    Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική, καθ’ υπέρβαση της γνωστοποίησης χρήσης μουσικών οργάνων και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των περιοίκων.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Θρήνος για τον Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

    Θρήνος για τον 55χρονο Βασίλη Αγγελόπουλο από τα Αραχωβίτικα....

    Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Αποσκίτη

    Σήμερα η κηδεία του Πατρινού Ανδρέα Αποσκίτη ο οποίος...

    Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από τα δυτικά τη Δευτέρα

    Ένα νέο, πρόσκαιρο κύμα κακοκαιρίας, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές...