Αιγιάλεια: Απολυμάνσεις σε σχολεία και αίμα

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζεται η προληπτική πολιτική του Δήμου Αιγιάλειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, με την προσπάθεια να επικεντρώνεται στους σχολικούς χώρους, αφού εκεί ως επί το πλείστον εντοπίστηκαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο κρούσματα, σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους και γονείς.
    Με εντολή του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δημ. Ελευθεριώτη, υπήρξε μέριμνα στο 3ο και 4ο Νηπιαγωγείο καθώς και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, όπου την Κυριακή έγινε προληπτική απολύμανση για την μεγαλύτερη δυνατή προφύλαξη των σχολείων, τα οποία βέβαια λειτούργησαν κανονικά.
    GLEARNET
    Χθες ήταν η σειρά, για προληπτική απολύμανση, στο Νηπιαγωγείο της Κουλούρας Αιγίου γι’ αυτό και δεν λειτούργησε μετά από κρούσμα σε μέλος της σχολικής κοινότητας.
    Σε όλες τις περιπτώσεις υπήρχαν κρούσματα, ένα σε νήπιο και ένα σε εκπαιδευτικό.
    Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αιγιάλειας, από την πλευρά του, συνεχίζει μία άλλη προσπάθεια, αυτή της προσφοράς αίματος. Δεδομένου ότι έχει περάσει καιρός από την τελευταία οργανωμένη αιμοδοσία του, αλλά οι ανάγκες των μελών του και των οικογενειών τους είναι μεγάλες, απηύθυνε έκκληση σε νηπιαγωγούς και δασκάλους, εφόσον έχουν την δυνατότητα, να δώσουν αίμα, επικοινωνώντας με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου του Αιγίου (26910-59456) για να κλείσουν ραντεβού και η αιμοδοσία να γίνει με απόλυτη ασφάλεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς θα καταλάβετε αν ο συνομιλητής σας λέει ψέματα μέσα σε 5 λεπτά – Τα τρία βασικά λάθη στη γλώσσα του σώματος

    Ως άνθρωποι, είναι έμφυτο το να προσπαθούμε υποσυνείδητα να...

    O κήπος του «θανάτου» – Ενα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη – Δείτε πού βρίσκεται

    Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη βρίσκεται...

    Ο σίγουρος τρόπος να βελτιώσετε τη λίμπιντο, τη στύση και τη συχνότητα των επαφών

    Όλο και περισσότερες είναι οι έρευνες που αναζητούν τους...

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές από τους γραμμωμένους;

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές; Τούρκοι επιστήμονες...