Αιγιάλεια: Εθελοντικός καθαρισμός εκβολών ποταμού Σελινούντα στα Βαλιμίτικα

    Ημερομηνία:

    Δράση εθελοντικού καθαρισμού στις εκβολές του ποταμού Σελινούντα στα Βαλιμίτικα, οργάνωσε το πρωί του Σαββάτου το εργοστάσιο «Αύρα» της Coca Cola 3E στο Αίγιο, σε συνεργασία με την Περιβαλλοντολογική Δράση για την Αιγιάλεια «Ίριδα». Σκοπός της δράσης ήταν, μικροί και μεγάλοι, να καθαρίσουν το σημείο από τον μεγάλο όγκο απορριμμάτων κάθε είδους που καταλήγουν εκεί, ρυπαίνοντας το περιβάλλον και τον υδροφόρο ορίζοντα.

    Στη δράση,  που είχε τον τίτλο «Σελινούντας, ο τόπος μας», συμμετείχαν στελέχη του εργοστασίου από Αίγιο και Αθήνα, κάτοικοι της Κοινότητας Σελινούντα, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης «Ένωση» και ιδιώτες.

    Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Στράτος Βαρδάκης και Νίκος Καραΐσκος, που εξήραν τη σημασία του εθελοντισμού σε ανάλογες δράσεις. «Εκτιμούμε πολύ την προσπάθειά σας και όλες τις προσπάθειες που γίνονται για τον στόχο της προστασίας του περιβάλλοντος και της ανάδειξης του φυσικού μας πλούτου.

    Από πλευράς μας, στεκόμαστε πάντοτε αρωγοί και συγχαίρουμε τους συμμετέχοντες» σημείωσε στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καλογερόπουλος.  Αποτέλεσμα ήταν να συλλεχθούν από το σημείο δράσης, περίπου 485 κιλά απορριμμάτων, ανακυκλώσιμων και μη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι άνθρωποι που δεν ζητούν ποτέ συγγνώμη όταν κάνουν λάθος, συνήθως έχουν αυτά τα 7 χαρακτηριστικά

    Το να ζητάμε συγγνώμη όταν κάνουμε λάθος, είναι ένδειξη...

    Amazon: Σπάει το φράγμα του 1 εκατ. ρομπότ-εργατών – Τι σημαίνει για τις θέσεις εργασίας

    Η Amazon ανακοίνωσε ότι έχει φτάσει το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου ρομπότ-εργατών και ότι...

    Μεγάλη φωτιά καίει πευκοδάσος στη Βουρβουρού Χαλκιδικής – Μέτωπο δύο χιλιομέτρων

    Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση  στη Βουρβουρού Χαλκιδικής το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο...