Αιγιάλεια: Μουσικό αφιέρωμα σε Θεοδωράκη και Χατζιδάκι υπό το φως της Πανσελήνου στην Άνω Ζήρια

    Ημερομηνία:

    Το Διεθνές Ίδρυμα Γιάννη Κουτσοχέρα και Λένας Στρέφη-Κουτσοχέρα, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Άνω Ζήριας, διοργανώνει μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου 9 Αυγούστου, με αφορμή την Πανσέληνο του Αυγούστου.

    Η συναυλία με τίτλο «Στου τραγουδιού την κόψη» από τους Ανδρέα και Λουκά Αδαμόπουλο, είναι αφιερωμένη στους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι, και βασίζεται σε τρεις εμβληματικές μουσικές παραστάσεις: “Όμορφη Πόλη”, “Οδός Ονείρων” και “Μαγική Πόλις”. Το μουσικό ταξίδι θα πλαισιωθεί από κομμάτια κορυφαίων συνθετών της κλασικής μουσικής όπως οι Bach, Haydn, Grieg, Beethoven, Franck και Debussy.

     

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πατρικό του Γιάννη Κουτσοχέρα, μέσα στο φυσικό τοπίο της Άνω Ζήριας, και θα ξεκινήσει στις 20:30. Συμμετέχουν καταξιωμένοι ερμηνευτές και μουσικοί, ενώ θα υπάρχει οργανωμένη μετακίνηση με πούλμαν που θα αναχωρήσει από την πλατεία Δεξαμενής στο Αίγιο στις 19:00 (κόστος συμμετοχής: 7 ευρώ).

     

    Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 694 420 8647. Λόγω περιορισμένων θέσεων, συνιστάται έγκαιρη κράτηση.

    Αιγιάλεια: Μουσικό αφιέρωμα σε Θεοδωράκη και Χατζιδάκι υπό το φως της Πανσελήνου στην Άνω Ζήρια
    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το νέο σχέδιο για Πάτρα, Βόλο, Ελευσίνα και Αλεξανδρούπολη

    -Η διοίκηση του Υπερταμείου έχει εκπονήσει ένα σχέδιο ριζικής...

    Ξεκινούν σήμερα τα ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς του ΕΣΥ και στα νοσοκομεία

    Ξεκινούν σήμερα τα ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς του ΕΣΥ...

    4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Πάτρας: Open Day: Scouts Luna Park

    Το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Πάτρας γνωστοποιεί με ανακοίνωση του, τη διοργάνωση...

    Αχαΐα: Αυτή θα ήταν η κατανομή των εδρών με βάση το μέσο όρο των δημοσκοπήσεων του Σεπτεμβρίου 2025

    Μια νέα ανάλυση δημοσκοπήσεων με την εκτίμηση κατανομής εδρών ανά εκλογική...