Αιγιάλεια: Νέο συντονιστικό στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

    Ημερομηνία:

    Νέο Συντονιστικό Γραφείο ανέδειξε η Οργάνωση Μελών Αιγίου του ΣΥΡΙΖΑ μετά από γενικές συνελεύσεις με τηλεδιασκέψεις, το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

    Απαρτίζεται από νέα και παλιά μέλη του κόμματος, που διακρίνονται από αγωνιστικότητα και όρεξη για προσφορά. Αποτελείται από τους: Σταυροπούλου Τασία (συντονίστρια) Παπαγεωργίου Δημήτρης (αναπληρωτής), Αναγνωστοπούλου Λίλλυ, Γκιώνης Γιάννης, Καρλέσης Δημήτρης, Λιακόπουλος Λευτέρης, Μουρίκης Αγγελος, Ρηγόπουλος Λάμπης, Σαμπάνη Αγγελική και αν. μέλος την Γκολφινοπούλου Λουκιανή.

    Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως είναι έτοιμοι να έρθουν σ’ επαφή με την κοινωνία σε Αίγιο, Συμπολιτεία, Ερινεό, για αμφίδρομη σχέση πολιτών – κόμματος και στόχο να φτάσουν στους πολίτες οι θέσεις τους για φλέγοντα θέματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...