Αιγιάλεια: “Καρφιά” από Ψυχράμη για τη διαχείριση της άρδευσης

    Ημερομηνία:

    Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Ποιοτική Αιγιάλεια” με δήλωση της επικεφαλής Βασιλικής Ψυχράμη αναφέρει:

    Τις τελευταίες μέρες πληροφορούμαστε από προέδρους τοπικών κοινοτήτων και πολίτες, που έχουν αρδευόμενα κτήματα ,ότι οι υδρονομείς, που έχει προσλάβει ο εργολάβος, στον οποίο έχει αναθέσει η ΔΕΥΑΑ Αιγιαλείας την διαχείριση της άρδευσης , ζητούν από τους αγρότες να τους δηλώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία ( Α.Φ.Μ κ.λ.π).

    Κύριε δήμαρχε και πρόεδρε της ΔΕΥΑΑ,  σας εφιστούμε την προσοχή και σας υπενθυμίζουμε ότι τα στοιχεία αυτά συνιστούν προσωπικά δεδομένα των αγροτών και υποχρέωση έχουν να τα δηλώσουν  μόνο στο αρμόδιο τμήμα της ΔΕΥΑΑ και όχι στον εργολάβο που είναι ανάδοχος του έργου της διαχείρισης της άρδευσης και της επισκευής και συντήρησης των αυλάκων.

    Οι ενέργειες αυτές καταδεικνύουν προχειρότητα στην διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας και προκαλούν δικαιολογημένες αντιδράσεις από τους πολίτες.

    Σας καλούμε να επιληφθείτε του θέματος άμεσα και να προστατεύσετε και τα δικαιώματα των αγροτών  και το κύρος της ΔΕΥΑΑ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χριστίνα Κανελλοπούλου: Ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη με τα… αποκαλυπτικά της εσώρουχα

    Η Χριστίνα Κανελλοπούλου δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο στο νησί των Ανέμων,...

    Τα second hand κερδίζουν έδαφος: Τι αγοράζουν οι Έλληνες και η ανερχόμενη κουλτούρα της κυκλικής οικονομίας

    Η αγορά μεταχειρισμένων προϊόντων γνωρίζει αυξανόμενη απήχηση στην Ελλάδα, με την...

    Καιρός: Αρχίζουν οι χειρότερες ημέρες του καύσωνα – 44άρια και ακραία θερμική επιβάρυνση

    Υπό «πολιορκία» καύσωνα βρίσκεται ολόκληρη η χώρα και σύμφωνα με τις...

    Στάση αναμονής των θεσμικών μετόχων για την πρόταση του φερόμενου ως επενδυτή για το Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας

    Το επίσημο «κέλευσμα» επενδυτή που φέρεται να έχει εκδηλώσει...