Αιγιαλεία: Στη φυλακή σπείρα που «χτυπούσε» εξοχικά και οχήματα λουόμενων

    Ημερομηνία:

    Στην τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο, θα έχουν ήσυχο το κεφάλι τους οι ιδιοκτήτες εξοχικών και οι λουόμενοι που επισκέπτονται παραλιακές περιοχές στην Αιγιαλεία, την Κυλλήνη και το Ξυλόκαστρο, καθώς η δράση της συμμορίας που τα ρήμαζε το περασμένο καλοκαίρι διαλευκάνθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Αιγιαλείας.

    Ήδη, έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία δυο σεσημασμένων Ελλήνων που, από τις 31 Ιουλίου ως τις 28 Αυγούστου του 2021, μαζί με έναν άγνωστο ακόμη συνεργό τους είχαν διαπράξει 12 κλοπές σε παραθεριστικές κατοικίες και οχήματα λουόμενων, από τα οποία είχαν αρπάξει χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας 24.000 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

    Οι διαρρήκτες επέλεγαν να δρουν κυρίως τα Σάββατα που υπήρχαν πλήθη λουόμενων στις παραλίες παραβιάζοντας τα οχήματά τους ή «ανοίγοντας» τα σπίτια τους, κυρίως σε οικισμούς που ήταν προσβάσιμοι σε οδικούς άξονες για να είναι ευκολότερη η διαφυγή τους. Για να δυσκολεύουν τον εντοπισμό τους, άλλαζαν σε τακτά χρονικά διαστήματα τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν και τις πινακίδες κυκλοφορίας τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Black Friday: Η σκοτεινή αληθινή ιστορία πίσω από το όνομα

    Για χρόνια, την λεγόμενη Black Friday αγοραστές κατέκλυζαν τα...

    Τσάι: Οι πιο ξεχωριστές και σπάνιες ποικιλίες

    Από την Κίνα του 3ου αιώνα π.Χ ως το...

    Τα 10 χαρακτηριστικά του καλού μαθητή – Τι να κάνουν οι γονείς για να τα αναδείξουν

    Ας ξεκινήσουμε με μία απλή υπενθύμιση: καλός μαθητής δεν...

    ΗΠΑ: Ροζ κρουαζιέρες για να φέρουν τα ζευγάρια πιο κοντά…! 60 άτομα ταυτόχρονο οργασμό

    Όταν φθίνει το ερωτικό πάθος, υπάρχει η λύση της... ροζ κρουαζιέρας. Τα ζευγάρια...