ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ:  Συνάντηση του Φωκίωνα Ζαΐμη με οινοποιούς της Αιγιάλειας

    Ημερομηνία:

    Τη διαβεβαίωσή του ότι θα στηρίξει τους παραγωγούς της Αιγιαλείας έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Οινολόγο-Οινοποιό Άγγελο Ρούβαλη, τον Καθηγητή Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Αθανάσιο Αργυρίου, τον Καθηγητή Τμήματος Γεωπονίας, Παντελή Μπαρούχα, καθώς και τον Επιχειρηματία – Ελαιοπαραγωγό, Κωνσταντίνο Λιανό.

    Με γνώμονα την δυναμική του πρωτογενούς τομέα, αλλά και του οίνου, ο  Αντιπεριφερειάρχης, Φωκίων Ζαΐμης, δεσμεύθηκε να εργασθεί, ώστε να δημιουργηθεί ένα δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών στον ορεινό όγκο της περιοχής  με γνώμονα την καλύτερη  πρόγνωση  για μια βιώσιμη  καλλιέργεια.

    Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η ανάγκη παρόμοιων ενεργειών λαμβάνοντας υπόψιν τις τρομερές αλλαγές που φέρει η κλιματική αλλαγή στην περιοχή. Τα συστήματα αυτά έχουν τη δυνατότητα πρόβλεψης με στόχο την προστασία της παραγωγής και τη μείωση τυχόν απώλειας στην παραγωγή του οίνου, της μαύρης σταφίδας, αλλά και της ελιάς.

    Οι δυο πλευρές συμφωνήσαν για μια εγκάρδια και εποικοδομητική συνάντηση στο μέλλον.

     

    ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ:  Συνάντηση του Φωκίωνα Ζαΐμη με οινοποιούς της Αιγιάλειας ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ:  Συνάντηση του Φωκίωνα Ζαΐμη με οινοποιούς της Αιγιάλειας

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε επιχειρηματίας για να εμπλακεί… σε άλλα μονοπάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

    ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά απέναντι από την Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας κοντά στο Αντίρριο. Ορατή...